You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Симар се жертва за Сид

Ритъмът на мечтите: Симар се жертва за Сид

Обрат в Ритъмът на мечтите, Сид е отвлечен

Опитът на Симар да разобличи Савита и Картик  в Ритъмът на мечтите се оказва пълен провал. И вместо да накаже виновниците за смъртта на Сунайна, тя се оказва изправена срещу втория си съпруг.

Савита и Картик успяват да го убедят, че жена му лъже. И дори се настаняват в дома на Баравадж, под предлог, че мнимата Сунайна не се грижи както подобава за Санджана.

Симар и Роли от своя страна разобличават Картик пред Сид, но той не им вярва. Обиден на Роли, че е скрила истината за сестра си, Сид отказва да им помогне. Той отчаяно се опитва да спре брат си, да не си взима втора съпруга, но без успех.

В същото време Викрант упреква Симар, че не полага никакви грижи за Санджана, а се интересува само от Анджали. Роли се държи грубо със Савита, за което е порицана от Матаджи.

Викрант дава последен шанс на Симар да докаже думите си и да разкрие убийството на Сунайна, но с едно условие — да не наранява Савита повече.

Роли успява да се помири със Сид и го въвлича в плана си. Двете със Симар го изпращат в клиниката „Навдживан“, където той се преструва на полицейски инспектор и изнудва Картик, за да не го арестува.

Савита обаче научава за плана на сестрите и прави опит да предупреди сина си. Не успява, тъй като Симар успява да й повреди апарата. В същото време Прем я моли, да накара Анджали да приеме Сураби за своя нова майка.

Савита разиграва театър, че е тежко болна и настоява Симар да я заведе на лекар при Картик. Там разобличава Сид, а синът й вика полиция. Баравадж е обвинен, че е искал пари за подкуп, а Симар се опитва да накара полицията да проучи цялото заведение, за търговия с органи.

Ритъмът на мечтите: Савита пленява Сид
Ритъмът на мечтите: Савита пленява Сид

Неочаквана развръзка

В крайна сметка Викрант е принуден да признае, че това е съпругът на Роли. Мотивирайки се, че това е семеен проблем, Картик отпраща полицаите, но двете момичета горчиво си патят, след като са разкрити.

Междувременно Савита порицава Викрант, че е участвал в заговор, целящ да я злепостави. Той пък се моли за прошка.

В отговор на плана на Роли и Симар, Картик отвлича Сид. Изнудват Симар да отиде сама в апартамента на Картик, ако иска да го освободи.

Тя се жертва за своя девер, а с Роли се разбират, цялото семейство да отиде там в полунощ, ако Сид не се прибере. Съпругът на сестра й се прибира у дома, а Симар е принудена да подпише предсмъртно писмо, с което уж слага край на живота си.

Сид порицава Роли, че е разменила сестра си за него, а духът на Сунайна се появява посред нощ. Ганди прави опити да я пропъди, но без особен успех.

Какво ще се случи в Ритъмът на мечтите и как Симар/Сунайна ще се спаси, предстои да видим скоро.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!