You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Симар умира!

Ритъмът на мечтите: Симар умира!

Симар умира в Ритъмът на мечтите, Бакти е изобличена

Роли и Симар откриват пред Джвала, че са я измамили, а тя се заканва да им отмъсти в Ритъмът на мечтите. Плановете на двете сестри обаче успяват и те я изобличават пред всички.

След като Баравадж и всички останали съседи от квартала си връщат собствеността и парите, идва ред семейството да се погрижи и за Джанви. Бакти се опитва да настрои Анураг срещу съпругата му, като заплашва дори да посегне на детето в утробата й.

Разтърсена, сестрата се обръща за помощ към двете снахи и заедно с тях се включва в предизвикателствата за „Снаха номер 1“. След оспорвана надпревара между Джанви и Бакти, в крайна сметка Джанви печели състезанието.

Победата й обаче е силно вгорчена. Лелята на Анураг и тя самата чуват как Бакти се заканва да убие детето в утробата й. Възрастната старица е шокирана и възмутена. Тя изгонва Бакти от дома си и официално признава Джанви за своя снаха.

Междувременно синът на Джвала е в тежка депресия и виждайки Роли и Симар по телевизията, състоянието му се влошава. Възрастната жена разбира, че той има някакви чувства към съпругата на Сид и решава да й отмъсти, като я отвлече.

Тя нарежда на хората си да я доведат извън града, където сипе заплахи към нея. Дори се обажда на Баравадж, че ще убие девойката, за да отмъсти за сина си.

С находчивост Роли успява да се спаси и да се върне в дома на семейството. По пътя обаче удря нещо и е убедена, че е блъснала човек. Сид, Прем и Симар я успокояват, че няма причини да се притеснява, но тя е уплашена, че е отнела човешки живот. В крайна сметка Симар приема да отиде до мястото на инцидента, за да провери дали наистина нещо не се е случило. Но не открива нищо.

Джвала неволно причинява смъртта на сина си, който умирайки, я моли да не закача Роли. Оказва се, че я е объркал с Джумки, която е любовта на живота му.

Междувременно поредна драма поразява дома на Баравадж. Полицейски инспектор пристига в дома им и им съобщава, че Симар е починала при катастрофа на път за вкъщи. На мястото са открити вещите й, но не и тялото. А на погребението Роли се кълне, че я е видяла.

Ритъмът на мечтите: Симар умира
Ритъмът на мечтите: Симар умира

Какви нови приключения очакват семейство Баравадж в Ритъмът на мечтите и защо Симар инсценира смъртта си, предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!