You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Симар влиза в подземния свят, Девика вади златния тризъбец

Ритъмът на мечтите: Симар влиза в подземния свят, Девика вади златния тризъбец

Девика губи отново от Гаятри, но дава на Симар златния тризъбец в Ритъмът на мечтите

Гаятри отново се вселява в тялото на Симар, а Девика осъзнава, че тя е решила да влезе в подземния свят.В новите епизоди на Ритъмът на мечтите, нашите герои ще търсят златен тризъбец, вълшебен огън и ще се борят с демони и призраци.

Девика, Роли, Сид, Матаджи и Куши откриват Симар, докато е обсебена от Гаятри. Те й пречат да се хвърли в огъня, но Гаятри е по-силна.

Принудена от обстоятелствата Матаджи разказва истината, а Роли и Девика имат нов план. Те се преструват, че Девика е прогонена от дома на Баравадж, докато тя се връща тайно там. Междувременно Гаятри се подготвя да отведе Симар в подземния свят с поредния ритуал.

Ритъмът на мечтите: Симар слиза в подземния свят
Ритъмът на мечтите: Симар слиза в подземния свят

Баравадж успяват да я спрат, но Гаятри надвива Девика с магия и я обявява за своя поклонница. Тя заявява, че следващата й жертва ще е Прем и отново се опитва да го убие.

Девика събира сили, за да победи Гаятри, която бяга от дома на фамилията. Тя още не е изпълнила докрай отмъщението си, но от изобличаването й се случва и нещо добро — Куши и Санкалп се сдобряват.

Симар идва в съзнание и уж всичко е наред, но тя няма спомени от последните няколко дни. Роли се бои да й каже, че Прем и Девика са женени. Гаятри също се връща в имението, но не може да прекрачи прага. Девика съобщава на Матаджи, че в същата нощ в морето ще изгреят две луни, а двамата ще извършат сватбен обред, с който тя да върне силите си. И да освободи Прем от брака им.

Симар слиза в подземния свят

Ритуалът обаче е осуетен от Симар, която разбира истината. Съкрушена, младата жена се опитва да сложи край на живота си, но Прем я спира. Малко след това Симар бяга от имението, а по пътя я среща Гаятри. Тя я лъже, че Девика й е отнела Прем с магия и я моли да махне червения си конец. Симар се връща в имението, а Гаятри поставя ултиматум на Девика — или да изгони Симар, или ще убие всички жители на подземния свят.

Девика изпълнява заповедта й, но после си променя решението и разкрива цялата истина на Симар. Тя приема да слезе в подземния свят и да се опита да унищожи Гаятри. Те заблуждават семейството, че отиват в Матхура на поклонение. В същото време обаче фамилията вижда по телевизията, че магистралата е разрушена, а автобусът е катастрофирал. Симар се моли на Девика да се върнат, за да успокоят близките си, но тя не й позволява.

Двете се настаняват в дома на Девика, където Амар пази тялото на Симар, докато тя е в подземния свят.Междувременно Девика разсейва Гаятри с ритуали, които да я направят по-силна от богинята Дурга.

Симар обърква заръките на Девика и в последния момент тя едва успява да я спаси. Семейството научава за измамата и тръгва към дома на Девика. Джанви се намесва и успява да спаси положението в последния момент. Амар пали тамян над тялото на Симар, след като вижда, че тя не може да диша.

Девика заръчва на Симар да засади босилек в четирите края на подземния свят, за да изчезнат злите сили. В този момент се появява Гаятри, която оповестява, че през цялото време е била наясно с присъствието на Симар в подземния свят. Тя е убедена, че е победила Девика и Симар, докато не вижда, че тризъбецът в ръцете на смъртната е станал златен.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!