You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Симар забременява, Камия е отвлечена

Ритъмът на мечтите: Симар забременява, Камия е отвлечена

Последователките на Кал правят на Симар магия за бебе, Камия изчезва безследно в Ритъмът на мечтите

В новите епизоди на Ритъмът на мечтите Симар ще бъде забременена с един бог на злото, а Камия ще изчезне безследно. Момичето, което Прем е спасил и отвел в дома си като своя съученичка, не е никоя друга, а дъщерята на Махамия — водачката на вещиците, които поддържат Кал.

Прерна и Сид се сближават също, а Матаджи насърчава младия мъж да продължи напред след смъртта на Роли. Тя дори планира брака му с новата му годеница, но семейните неволи не спират.

Симар чака бебе бог в Ритъмът на мечтите
Симар чака бебе бог в Ритъмът на мечтите сн. Интернет

Симар и Прем са в центъра на скандала, тъй като Камия решава, че тя може да изпълни мисията по-добре. Тя опитва да съблазни Прем на няколко пъти, с което предизвиква гнева на Симар. В същото време подготвя и нея за раждането на злия бог.

Инцидент у дома принуждава Матаджи да се впусне в търсене на лунния камък, но не го намира. В същото време Анджали се плаши ужасно от Камия, която докато й чете, става прозрачна като призрак. По-късно Прерна я чува да обяснява на непознат по телефона, че е влюбена в Прем. А когато на няколко пъти Симар ги вижда заедно и дори веднъж в едно легло, вдига скандал на съпруга си. И прогонва Камия от дома си.

Камия урежда двамата съпрузи да прекарат романтична вечер, с надеждата така да ускори зачеването на Кал. Двамата обаче откриват невръстно дете да плаче пред храма на Дурга и планът на вещиците е осуетен. Махамия е толкова сърдита, че праща вятър в дома на Барадважд, който опустошава мебелите.

Семейството обвинява Камия за случилото се, но Симар я защитава. Сид пък дава на Прерна крупна сума пари за помощ в бизнеса, което разгневява Куши и Пари. Двете решават да се включат в семейния бизнес, с надеждата да спечелят много голямо богатство.

Изчезването на Камия

Анджали тайно похапва фъстъци, но това води до алергична реакция. А гневът на Каруна се стоварва върху Симар. Тя я обвинява, че не се грижи добре за детето, тъй като не й е биологично дете. Камия уверява Симар, че самата тя ще стане скоро майка и дори води гуру в къщата. Той заявява, че за да зачене Симар, тя трябва да ходи по легло от пирони. Прем категорично й забранява да го прави, но Камия извърша ритуала от нейно име. След което отпраща двамата на романтична ваканция.

Ученик на аскета, превърнал Симар в муха, търси Матаджи, за да я предупреди за голяма беда в семейството. Двамата се отправят в търсене на Симар, но той е омагьосан от Махамия. Мъжът умира в ръцете на Матаджи, а Камия решава сама да последва съпрузите. Махамия обаче я отвлича и когато дъщеря й се свестява я известява, че Кал скоро ще се роди на земята като дете на Симар.

Семейството се връща у дома, Камия също. Тя обяснява, че не помни какво й се е случило. Междувременно Симар настоява приятелката й да се включи в семейните ритуали. Камия с усилие успява да се прикрие по време на молитвата. След ритуала казва на Матаджи, че Симар вероятно е бременна…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!