You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Сунайна разделя Прем и Симар

Ритъмът на мечтите: Сунайна разделя Прем и Симар

След като Баравадж отхвърлят Симар от дома си, Сунайна разбива сърцето на Прем в Ритъмът на мечтите

Тежки дни очакват Прем и Симар в Ритъмът на мечтите. Семейство Баравадж научава истинската самоличност на Симар и тежко я наказват. След като Прем се отрича от съпругата си, Матаджи взима ключовете от дома от Роли и ги дава на новата съпруга на Прем.

Самата Симар се прибира в дома на Викрант, който я приема с отворени обятия.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Решен да разреши загадките около съпругата си, Прем все пак отива в дома й да се изяснят. На вратата обаче го посреща сякаш друг човек. Двамата тежко се нагрубяват и той отива твърдо решен повече да не се върне.

По-късно духът на Сунайна се появява и разкрива на Симар плановете й да се въплъти в тялото й и да изживее дните си със своето семейство. Животът на Симар се превръща в кошмар, а сватбата в дома на Баравадж се подготвя с пълна сила.

Роли отива при сестра си, в опит да открие истината, но чува тежки думи и упреци от нея. Тя осъзнава, че това е духът на Сунайна и решава да повика на помощ магьосника, който отново да я плени.

Призракът се явява и я предупреждава, че ако се опита да събере Симар и Прем, ще убие Сид. Въпреки това, Роли е принудена от съпруга си да приеме настанят Симар отново у дома, в опит да събере двойката.

Симар е поканена да гостува в къщата за гости на Баравадж, където трябва да се разбере, дали е обсебена от духа на Сунайна. През цялото време призракът прави всичко, за да не бъде разкрит.

 

В крайна сметка Роли е принудена да пусне сестра си от дома, който са споделяли толкова години. И се опитва да измисли начин, за да я спаси. Ще успее ли, ще разберем в новите епизоди на Ритъмът на мечтите.

loading...

One thought on “Ритъмът на мечтите: Сунайна разделя Прем и Симар

  1. Можели да ми кажете песента на Сунайна тази на видеото как се казва
    И на СИМАР има една снимка до богинята пише така РИТЪМЪТ НА МЕЧТИТЕ-песен можели да ми кажете как се казва песента

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!