You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Сураби е разкрита, отвличат Прем

Ритъмът на мечтите: Сураби е разкрита, отвличат Прем

Прем е отвлечен в Ритъмът на мечтите! Сураби ли стои зад нападението

Отношенията между Прем и Симар в Ритъмът на мечтите не се подобряват. Надеждите за сдобряване на двамата не се увенчават с успех и те връщат в Индия все така разделени. Членовете на семейство Барадвадж ги посрещат, а Матаджи моли за прошка Симар. Тя разкрива пред близките си, че Сураби очаква дете от Прем. И настоява Сураби да остане в имението, докато самата тя се сбогува със семейството.

Викрант решава да сподели със Симар решението си да се премести в Ахмедабад и да настани Санджана в пансион. Санджана умолява Симар да не я оставя в пансион. Доведената й майка няма сили да се раздели с нея и решава да заживеят заедно.

Прем решава да предупреди Сураби, че въпреки решението си да отгледа бъдещото си дете със същата любов, която изпитва към Анджали, ще запази място и на Симар в сърцето си.

Той тръгва на служебно пътуване до Лондон. На път за аерогарата посещава Симар в дома на Викрант, за да се сбогуват. На другия ден се обаждат служителите на Прем в дома му и съобщават, че той не е пристигнал в Лондон Притеснени близките му веднага звънят в полицията. Установява се, че той изобщо не се е качвал в самолета след срещата със Симар.

Мистериозното изчезване на Прем

Куши започва да получава телефонни обаждания, на които не отговаря и това нейно странно поведение прави впечатление на Симар и Роли. Двете сестри решават да проследят Куши и виждат, че тя се среща с непознат мъж. Принуждават я да им разкрие всичко, което знае. Тя им представя Чадо, като свой чичо, от когото е поискала информация за Прем,тъй като той има познати в подземния свят. Той твърди, че неговият приятел Бабалу му е споменал за някакъв инцидент съвпадащ с времето, в което е изчезнал Прем. Сестрите настояват Чадо да ги заведе при своя приятел, въпреки че той се намира в един от опасните квартали на града.

Придружени от полицейски инспектор Сид и Викрант се отправят в същата посока.

Бабалу дава показания като свидетел и твърди, че е видял инцидент с колата на Прем. Видял как непозната жена го удря по главата и го отвлича с камион. Бабалу също се качил в каросерията на камиона и е видял къде са го откарали.

По нареждане на инспектора Бабалу трябва да ги заведе до мястото, но той избягва. Според инспектора някой от семейство Барадвадж е замесен в случката и е заплашил Бабалу.

Прогонват Сураби в Ритъмът на мечтите

Ритъмът на мечтите: Прем изчезва
Ритъмът на мечтите: Прем изчезва

Сид и Роли решават да излъжат близките си и казват, че на местопрестъплението са открити бижута. Роли поръчва на Пари да разпита Сураби дали не е изгубила свой накит. Тя признава, че е измамила Прем за бременността си, но няма нищо общо с отвличането му. Била е на мястото на инцидента, но си е тръгнала, когато е била открита лъжата ѝ. Прем и поставил условие да напусне имението до завръщането му от Лондон. Тогава Матаджи прогонва Сураби от дома си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!