You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Сураби прави опит да убие Симар

Ритъмът на мечтите: Сураби прави опит да убие Симар

В Ритъмът на мечтите ревност разяжда Сураби

Терзанията на Сураби за любовта на Прем започват да придобиват опасни обрати в Ритъмът на мечтите. Втората съпруга на главния герой вече открито ненавижда Симар и дори прави опити да отнеме живота й.

Симар подменя сладките, които Сураби е приготвила, но въпреки това собственикът на хотела — Каран, избира Сингх, конкурент на Прем, за сладкар на хотела.

Разстроена Симар се среща с него и настоява да даде втори шанс на съпруга й. Каран приема, но с уговорката, че ако Прем се провали тя ще загуби работата в хотела.

Тя приема облога и Прем печели поръчката. Сингх е гневен и се зарича да отмъсти на Симар. Каран в същото време разкрива на Прем и Сураби, че Симар е подменила сладките, за да може той да спечели. Бившите съпрузи се скарват жестоко, а Сураби си тръгва разстроена. Двамата в крайна сметка се помиряват, а Симар приема да помогне на Прем да открие жена си, която се губи в огромния град.

Сид успява да се промъкне в дома на Баравадж, но Картик и Савита го залавят. Докато е заедно с Роли, той измисля план, как да ги разобличат.

Междувременно Симар успява да спаси Сураби от бандити, като я прави своя длъжница. Заради това тя настоява Прем да приеме предложението на Каран и да работи с него, а не да напуска, за да не я обиди.

Викрант признава пред Каран, че е влюбен в жена си, но тя не изпитва същите чувства към него. Той му предлага да я упои и да се възползва от нея, но получава плесница за това.

В дома на Баравадж Роли и Сид замислят сложен план, как да изобличат Савита и Карик. Сид изиграва ролята на герой, който освобождава Савита и сина й. Той напада Роли, че е затворила двамата, принуждавайки ги да търпят номерата й

В същото време тайно обезоръжава охраната им, препречвайки пътя им за бягство.

В крайна сметка ги пуска на свобода, като ги моли да не засягат близките му по никакъв начин.

Савита е готова да си тръгне от имението, когато решава да разкрие всичко. Тя порицава жестоко Роли и я държи виновна за всичките си нещастия. Разкрива на цялото семейство истината за духа на Сунайна и прави опит да избяга.

Полицията обаче я чака отвън и тя взима Анджали за заложник. Сид пък се оказва достатъчно бърз, за да залови Картик. Така в крайна сметка злодеите отново са в затвора, а истината за странното поведение на Симар — разкрита.

Ритъмът на мечтите: Симар и Сураби се изправят една срещу друга
Ритъмът на мечтите: Симар и Сураби се изправят една срещу друга

Отмъщението на Каран

Каран се обижда на Викрант за плесницата и решава да отмъсти на Симар. Той кани Викрант и Симар с Прем и Сураби на яхта, а по време на пътуването Викрант признава на Симар, че я обича, но тя отблъсква чувствата му. Ядосан, Викрант моли Прем да напусне живота на Симар, за да може да я спечели той. Прем я порицава и си тръгва от яхтата.

Развръзката в Ритъмът на мечтите

Симар решава да напусне Хонконг. Тя казва на Викрант, че не може да приеме чувствата му, затова предпочита да си отиде. Междувременно Матаджи и Сид се свързват с Прем и му разказват истината, доказвайки, че тя е невинна.

Каран отвлича младата жена и изхвърля телефона й на безлюдно място. Той се опитва да я принуди да приеме Викрант, но тя твърдо отказва да се поддаде на молбите му. Накрая той й предлага да я върне в хотела, но Симар отново му отказва.

 

В същото време Сураби успява да разбере къде е скрита и се опитва да я убие. Покушението е провалено от Викрант, който също научава за изчезването на младата жена и се втурва да я издири. Накрая я намира със Сураби. За да предпази съпругата на Прем, Симар твърди, че е била нападната от убийци, но Сураби я е спасила.

loading...

One thought on “Ритъмът на мечтите: Сураби прави опит да убие Симар

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!