You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Тайната на Мая е разкрита, Симар разкрива коя е Шрути

Ритъмът на мечтите: Тайната на Мая е разкрита, Симар разкрива коя е Шрути

Симар разкрива коя е Шрути в Ритъмът на мечтите

Обърканата ситуация с откраднатата самоличност на Роли/ Мая е на път да се изясни. А също така скоро ще стане ясно и коя е в действителност Шрути.

Появата й пред имението Барадвадж не е случайна. Но когато Амар и Календер  се опитват да я проследят, тя успява да им се изплъзне.

в същото време, докато спи, Симар чува някакви шумове и се събужда. Излизайки от стаята си, тя вижда Санджана да разговаря със забулена жена, която без много шум си тръгва.

 

Ритъмът на мечтите: Мая е разкрита
Ритъмът на мечтите: Мая е разкрита

Симар решава да разбере коя е тя и я настига. С изненада установява, че това е Роли/Мая. Пред измамницата, че Шрути е нейната сестра Роли. Мая притежава свръхестествени сили, с чиято помощ е отнела на Сату възможността да разкрие коя е. А освен това заплашва и Симар, че ако разкрие пред семейството коя е, същото ще сполети Санджана.

Амар, който също е станал, от своя страна чува разговора и го записва. Той заплашва Мая, че ще разкрие пред семейство Барадвадж коя е, но преди да го направи, Мая изпраща Симар в безсъзнание. Малко след това го обвинява пред семейството, че е нападнал Симар.

Семейството отвежда снаха си у дома и оставя Роли/Мая да се грижи за нея. Когато тя идва в съзнание Мая я заплашва, че близките ѝ ще пострадат, ако им разкрие коя е всъщност. Матаджи дочува какво говори Мая, но когато викат полицията, Симар потвърждава думите на Мая.

Тайната на Роли в Ритъмът на мечтите се разкрива

В действителност Роли не си спомня коя е и какво се случва с нея. Те слагат в млякото и опиат, и я карат да го изпие, преди да тръгне. Благодарение на това и на силите на Мая, тя е убедена, че е друга жена и няма нищо общо с Баравадж.

Съдбата обаче и тук се намесва и продължава да събира Роли с роднините й. На улицата една бързо движеща се кола едва не я прегазва, но Матаджи я спасява.

Междувременно Симар тайно напуска имението, за да предупреди Матаджи и Шрути за намеренията на Мая. Тя разкрива на Шрути, че е нейна сестра, а родителите ѝ са измамници. Но сестра й отказва да й повярва и дори я удря.

Малко по-късно, разкаяна за постъпката си тя отива да се извини на Симар. В дома й обаче заварва Мая и й казва за срещата между двете. Когато си тръгва, Сид и Прем разпознават в нейно лице нападателката на Сату. Тръгват по петите й, но тя се скрива в дома на Вейшнави.

Вейшнави отпраща Сид и Прем като твърди, че не е виждала жената, която търсят. След напускането им Шрути й разказва, защо се крие от тях. Вейшнави я убеждава, че познава  Симар  и е сигурна, че тя и казва истината. И я убеждава, че трябва да й вярва.

Мая продължава с магиите

В дома на Баравадж обаче Мая прави всичко, за да отстрани Симар и Анджали.

Благодарение на дарбата си Мая принуждава Симар да удари Анджали. Детето се разплаква и привлича вниманието на всички.

Прем се притеснява, но Сид го уверява, че Симар не би била жестока с дъщеря им, освен, ако не е извън себе си. Самата Симар решава да довери всичко на Матаджи за Мая. И така двете се разбират да действат заедно срещу нея.

Междувременно Вейшнави решава да разкрие пред семейство Барадвадж коя е всъщност Роли. Мая/Роли обаче заявява, че ще напусне дома си, щом се съмняват в нея.

Симар се намесва и успокоява Вейшави, че тя самата също се е объркала като е видяла приликата между Шрути и Роли. С което дава знак, че смята да изобличи измамницата. Долавяйки намеренията на Матаджи и Симар, Вейшави оттегля обвиненията си към Роли/Мая, а матриархът се обажда в полицията искайки да доведат при нея Шрути и семейството й.

За да не бъде заловена обаче, Мая посещава родителите на Шрути и им дава нареждане да напуснат Делхи заедно с дъщеря си. Докато те се приготвят идва полиция и ги отвежда в дома на Барадвадж.

 

Шрути дава показания пред полицаите, че Мая/Роли е наредила на родителите й да се укрият. Сид също дава показания, че Мая /Роли е имала намерение да посети родителите на Шрути. Ще бъде ли истинската й самоличност в крайна сметка разкрита?

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!