You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Тайната на Раджвир е разкрита, Симар понася нови изпитания

Ритъмът на мечтите: Тайната на Раджвир е разкрита, Симар понася нови изпитания

Ритъмът на мечтите продължава с разбулването на една тайна и събирането на двама влюбени

Ако се чудите кой е Раджвир и защо толкова мрази семейство Баравадж, в новите епизоди на Ритъмът на мечтите, загадката се разбулва. Черният магьосник, който държи в плен Мая и е хипнотизирал Сид/Ариан, е не друг, а племенник на Матаджи. Семейна трагедия е разделила семейството и матриархът се е скарала със сестра си Мосаджи. Двете не си говорят, а заради Матаджи, сестра й губи съпруга си.

Тя напуска семейството и отвежда със себе си Раджвир, когото възпитава в омраза срещу Баравадж. А той се завръща след години, за да им отмъсти за случилото се с неговите роднини.

Чрез измама Раджвир отнема перлата на Мая и омагьосва Сид. След като тайната му е разкрита той нарежда на Сид/Ариан да се самоубие. За щастие Роли успява да го спре, а също и да разкаже на Прем истината. С това слага край на драмата между нея и съпруга й, а сестра й си получава обратно брачното колие.

Схемите на Раджвир с отмъщението чрез убийство се провалят, но той успява да вземе дома на Баравадж. Чрез хитрост подмамва Прем да му прехвърли собствеността на имението и после го подарява на майка си. А Симар не успява да му разкрие истината навреме.

Сид и Мая се връща в дома на фамилията, но радостта от събирането е кратка. Раджвир успява отново да хипнотизира Сид, който пак напада Роли. Мая се опитва да я спаси, но не успява. Ариан/Сид я взима за заложница и я отвежда.

Междувременно в дома на Баравадж цари суматоха. Мосаджи се появява във владението и обявява властта си над него. Пари вини Мая за всички беди, които са се струпали над главите им, но в крайна сметка Роли я спасява. Мая й се отблагодарява пък като прогонва носачите от дома на фамилията.

Ритъмът на мечтите
Предстои в Ритъмът на мечтите: Мая разкрива плановете на Раджвийр

Трудни изпитания

Раджвир отново идва в имението, заедно с Ариан и Мосаджи и нарежда на Сид да убие брат си. Мая успява да го спре в последния момент, а Мосаджи замисля нова игра. Тя предлага да използват семейство Баравадж за прислужници, а на служителите обещава привилегии, ако се присъединят към нея. Пари и Ума заемат нейна страна и разбиват сърцето на Матаджи.

Мосаджи решава да превърне семейния храм в склад за алкохол, като го оскверни по този начин. Това довършва матриарха на фамилията и тя пада в краката на сестра си. Унижението обаче не е пълно. Раджвир вдига празненство и кани гости в новия си дом. Те не остават дълго, когато разбират за съдбата на Баравадж, а Роли е доволна, че отмъщението на злодея няма да се осъществи.

Мосаджи още веднъж унижава Матаджи, като й отнема ключовете на дома, а после я прогонва от нейните стаи. Двамата с Раджвир продължават да се отнасят към героите от Ритъмът на мечтите, като с прислужници. Календер и Амар обаче измислят план, как да върнат собствеността на семейството. По време на празненство, Календер е ангажиран да забавлява гостите. Той отнема ключовете от Мосаджи, но Раджвир го вижда и осуетява плана му. Следва скандал, а нашите герои трябва да избират дали да отидат в затвора, или да се изнесат. По настояване на Матаджи, всички си тръгват.

Зловещи игри

Раджвир и Мосаджи обаче далеч не са приключили с отмъщението си. Черният магьосник предлага сделка на Прем — ще трябва да премине през изпитание. Вземе ли го успешно, ще си получи обратно всичко. Провали ли се — умира. Мая обаче също чува за сделката между двамата и разкрива капана на магьосника пред Амар и Календер.

Тримата го проследяват до дома му, а Мая става свидетел на странна ситуация — непознат мистик идва в къщата на Раджвир и му се кланя, като пред господар. След това магът вади от тялото си змийската перла и му разкрива, как смята да я използва. Мая отчаяно иска да си върне перлата, но в този момент това се оказва невъзможно.

Междувременно в играта на котка и мишка, Мосаджи въвлича не само Прем, но и Симар. Тя я принуждава да пее навън на улицата, докато спечели свещи за храма. Минувачите са убедени, че Симар е загубила разсъдъка си. Тя обаче проявява стоицизъм и благодари на боговете, че са й дали сили да премине изпитанието.

Най-трудното обаче тепърва предстои в Ритъмът на мечтите. Раджвир планира да убие по особено жесток начин Прем и да му отнеме всичко. В хода на събитията се появява и още една зла вещица — Мохини. А в ролята на злодейката за първи и последен път ще видим покойната Пратюша Банерджи — една от най-запомнящите се звезди на индийското кино, която почина на 1 април миналата година.

Какво още ни очаква в Ритъмът на мечтите ще ви разкрием съвсем скоро.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!