You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Вайхеди и Куши се съюзяват

Ритъмът на мечтите: Вайхеди и Куши се съюзяват

В новите епизоди на Ритъмът на мечтите Куши се съюзява с Вайхеди

Тази седмица Ритъмът на мечтите продължава със завръщането на Агарвал в дома им. Сародж държи Анджали да се научи на почит и уважение към по-възрастните, заради което се отнася доста строго с нея. Симар пък се оказва изключително полезна на дъщеря си, а момичето за първи път я нарича „мамо“.

Рошни и Пиюш преживяват първите си семейни кризи. Той продължава да страда по Вайхеди и при посещение на близко село, научава, че тя може би е в известен курорт. Убеден, че ще я открие там, той заминава с Рошни за същото място.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

В дома на Сародж Анджали е твърдо решена да получи ключовете от дома и да се докаже като добра снаха. Когато адвокатът на семейството идва, тя решава да скрие важните документи, за да се хареса на свекърва си. Сародж не открива документите и моли Анджали за помощ. Момичето ги вади, а Сародж неохотно й дава ключовете от дома.

Следва друг случай, при който свекървата натоварва снаха си със задължението да приготви важна вечеря. Анджали решава, че ще проведе събитието в тесен кръг и саботира свекърва си. В крайна сметка самата тя приготвя най-добрата храна, а Сародж се досеща, че пакостите и инцидентите са отново дело на Анджали.

Срещата на Пиюш с Вайхеди

Пиюш води Рошни в курорта, където се среща с Вайхеди. Тя работи като танцьорката Лайла, която трупа огромна популярност. Когато двамата се срещат за първи път разговорът е повече от емоционален. Вайхеди му признава, че го обича. Той обаче не може да й обещае развод, заради което тя го удря и си тръгва.

Рошни научава за срещата им и е разстроена. Тя се чуди как да се сдобри със съпруга си, но всичките й опити удрят на камък.

Междувременно семейството се прибира, както и Вайхеди. Тя се среща тайно с Куши на местен паркинг и двете се уговорят заедно да отмъстят на Рошни и фамилията за отхвърлянето им. Момичето казва на Пиюш, но той не й вярва. Междувременно Вайхеди нагрубяха Рошни, а после я обвинява пред съпруга й, че я е нападнала. В последвалата драма между двамата, той й удря плесница и то жестока. Симар и Джанви, които също се озовават в имението, застават на страната на Рошни. Симар е убедена, че Куши наистина може да замисля опасен план. И настоява Пиюш да се довери малко на жена си.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!