You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Веру заплашва Джумки с отмъщение

Ритъмът на мечтите: Веру заплашва Джумки с отмъщение

Ритъмът на мечтите продължава с предизвикателства пред героите

Тепърва пред Джумки и Банту се изправят нови предизвикателства в Ритъмът на мечтите. В епизодите тази седмица ще видим как Веру и Куши се опитват да използват Джумки на своя страна, за да изобличат Прем и Симар, но не успяват. Сид разбира, че жената, която е смятал за своя съпруга, не е Роли, поради което я заплашва да я изобличи. Джумки почти се отказва от общия план, но намесата на Веру и Куши проваля намеренията й и й помага да блесне в нова светлина.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

В преследване на Джумки Веру и Куши успяват да се докопат до интересна информация свързана с нея. Театралната й трупа пристига в града и тя решава да подкрепи приятелите си. Една от актрисата издава пред Куши повече неща за Джумки. Злодейката е убедена, че е успяла да залови измамницата, но след скандала остава с пръст в устата.

Междувременно Симар и Прем получават ултиматум да помогнат на Банту, в противен случай ще останат сами. Прем записва Банту на училище в един от частните колежи в Мумбай, като по този начин си осигурява нейната подкрепа.jumki 2

Ума открива тайнствен плик, който цялото семейство отваря и виждат билети за представлението на Джумки. Матаджи решава, че ще е забавно да го посетят и всички заедно отиват там. Зад кулисите Сид научава, че Роли не е Роли, но дори молбите на Прем и Симар не го отказват от идеята да разобличи Джумки. Той упреква брат си и снаха си, че са го измамили.

Веру и Куши се опитват чрез подкуп да привлекат Джумки на своя страна, но тя отхвърля предложението и грубо ги прогонва. Сид е впечатлен и й се извинява за обидите, а тя споделя, че се чувства виновна за състоянието му.

 

Междувременно двамата злодеи не са забравили за скандала. Веру обещава на Куши, че Джумки ще страда и ще им помогне да постигнат целта си. Той планира да отвлече Банту и да принуди сестра му да изпълни плановете им да убият Симар. Ще успее ли замисълът му? Гледайте Ритъмът на мечтите, за да разберете.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!