You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Викрам и Анджали се женят, Симар разобличава злодея

Ритъмът на мечтите: Викрам и Анджали се женят, Симар разобличава злодея

В Ритъмът на мечтите Симар се опитва да спаси дъщеря си, но без успех

Сватбата на Анджали и Викрам се състои в новите епизоди на Ритъмът на мечтите. Нашите герои се женят, макар Пиюш и Рошни да откриват Вайхеди и да я убеждават да отиде при тях.

Тримата пристигат навреме за церемонията, но не успяват да я спрат. Свещеникът обявяват Анджали и Викрам за съпрузи, а никой не иска да повярва на Вайхеди.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Симар и Прем все пак отказват да пуснат дъщеря си, докато не са уверени, че около съпруга й всичко е наред. Викрам обаче си разчиства бързо сметките с Вайхеди. Наема полицай, който да я обвини, че си е измислила всичко.

Куши използва ситуацията, за да скара отново Симар и Анджали. Момичето вини майка си за всички нещастия, които е преживяла. В крайна сметка Прем решава, че ще я отведе в дома на съпруга й. Симар се противи, но двете сключват пакт — ако до два дни Симар не успее да докаже вината на Викрам — ще напусне дома на Барадвадж. Ако пък докаже истината — Анджали ще се разведе с него.

В първата си брачна нощ, Анджали е разстроена, тъй като Викрам я пренебрегва. Сародж порицава снаха си и й напомня за срама, който нейното семейство е нанесъл на тяхното.

Пиюш се появява в същия момент, за да поднесе извиненията на близките си заради поведението на Симар. Той обаче продължава да има съмнения срещу Викрам.

Разобличаването

Анджали се връща у дома като гостенка, а Пиюш и Симар обсъждат Викрам и какво да направят, за да го спрат. Прем ги чува и настоява двамата да не се бъркат в брака на дъщеря му. Симар обаче е твърдо решена да разобличи престъпника.

Тя посещава Вайхеди в затвора, дава й дар и я съветва да се покае пред Викрам. Момичето следва указанията й. Предлага на Викрам да забрави за миналото, ако оттегли обвиненията срещу нея и й даде пари.

При срещата в парка Вайхеди прави запис на признанията му, както и на насилието, което младежът й оказва. Куши обаче дочува разговора между Симар и момичето и предупреждава зет си. Той открива Вайхеди и й удря плесница. Взема й камерата и се опитва да избяга, когато Пиюш го настига и успява да го спре.

Заедно със Симар те го отвеждат в имението. Там, пред двете семейства, Симар пуска записа, който изобличава Викрам в престъпни действия срещу Вайхеди. Агарвал молят Симар и Прем за прошка, както и Викрам. Той обаче заявява, че е единствен виновник за случилото се, а Прем му обещава категорично, че ще бъде наказан.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!