You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ритъмът на мечтите: Викрант отравя Роли

Ритъмът на мечтите: Викрант отравя Роли

Викрант се опитва да убие Роли, Прем научава къде е Симар в Ритъмът на мечтите

В Ритъмът на мечтите Роли успява да проникне в селото, където Викрант държи заключена Симар, но не може да спаси сестра си. Викрант я залавя и нарежда на съселяните си да я хвърлят на лъвовете. Жестокостта му е толкова голяма, че преди това я отравя и една тогава я изхвърля в джунглата.

Единствено саможертвата на Симар успява да я спаси от сигурна смърт.

Ритъмът на мечтите
Ритъмът на мечтите

Отчаяната жена открива сестра си и успява да убеди Лила да отведат Роли при знахаря. Той я връща към живота, но и двете сестри се оказват в капан. И няман никакъв шанс да се измъкнат от селото.

Симар отказва да напусне без Анджали, а Роли е с вързани ръце и не може да й помогне. Викрант й поставя ултиматум — или ще се омъжи за него наистина, или ще убие сестра й и дъщеря й. Младата жена приема, но при едно условие — да изчакат със сватбата 20 дни. И ако Прем не я открие, ще се омъжи за мнимия си съпруг наистина.

Междувременно Викрант прави опити да се подсигури, че Прем и Сид няма да открият момичетата. Той подкупва Прия да им предложи информация срещу пари. Братята приемат, но преди Прия и хората й да успеят да ограбят и убият Сид, Прем се появява с полиция и ги арестува. Едва тогава двамата разбират, че съпругите им са отвлечени в село Дарампура. И започват да организират спасяването им.

Междувременно Симар прави опит да се свърже с Прем по телефона, като нокаутира Викрант. Мукхия обаче я залавя и й отнема телефона.

 

След трескаво преследване на двете сестри в Ритъмът на мечтите, и докато се крият от преследвачите си из селото, Симар намира къщата, където са затворени Анджали и Санджана. Викрант я настига, когато ги открива. И й позволява да види момичетата, но само за кратко.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!