You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ритуал с червен конец за привличане на здраве и богатство

Ритуал с червен конец за привличане на здраве и богатство

С червен конец може да се пазите не само от „лоши” очи, а и да подобрите живота си

Връзването на червен конец и у нас, и според кабала се слага, за да ни предпази от „лоши” очи и негативни влияния. Той обаче може да ни помогне и като укрепи здравето ни, и като се доведе благополучието в дома ни. Нужно е само да изпълните

Ритуал за здраве и късмет:

Вземете със съд изворна вода, китка здравец, червен конец и бяла чаена свещ. Сложете пред себе си в подходящ съд водата. Потопете в него здравеца вързан три пъти с конеца.

Запалете свещта и с нея обиколете ръба на чашата или купата с водата като три пъти наричате: „От извор и здравец сила за здраве взимам и с нея оплитам семейството си да няма болести черни. Здраве да има през тази година в моя дом”.

Така заредена водата е мощна енергийна защита. Напръскайте с нея навсякъде у дома, а китката я сложете на непристъпно за чужди хора място.

red-thread-i

Щом се погрижите за здравето, може да помислите и за благосъстоянието си.

Ритуал за привличане на богатство:

Отпуснете се удобно и се съсредоточете с мисъл върху работата, която се надявате да ви носи пари. Визуализирайте как те текат към банковата ви сметка, а тя все повече расте. Мислете с радост как имането ви се умножава.

Гледайте на живота откъм хубавата му страна и всеки път, когато се опитват да черпят от енергията ви с оплаквания и размишления за загуби и неблагополучие, си казвайте наум: „Това не е моя грижа!”

Ритуал „Чашата на изобилието”

Вземете кристална ваза – тясна по средата. Помолете някой от кръга ви, който има най-много пари да ви подари клонка или саксийно цвете от дома си. Завържете в червен плат пари, които символизират числото 988 – като 988 стотинки, например. Пуснете клонката или пръстта с цветето и вързопчето във вазата. Сложете го в спалнята ви – в посока югоизток.

Скоро ще се убедите в силата на този магичен ритуал за привличане на пари!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!