You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ритуал за избавление от заеми при намаляваща луна

Ритуал за избавление от заеми при намаляваща луна

С помощта на прост ритуал, луната и положителното мислене може да се отървете по-лесно от примката на заемите

Използвайте намаляващата луна и силата на мисълта си, за да вложите енергията си в прост ритуал, който ще ви отърве от дълговете.

На страницата на woman-onthe-top.net вече сте се срещали с ефикасни практики, които да привлекат парите, късмета и щастието в живота ви. Сега е моментът да ви научим как да се отървете от безкрайните заеми, които усещате като примка около врата си.

Не е сложно, не изисква особено умение, освен да изчакате намаляваща луна (22-28-ия ден на месеца). Останете будни до полунощ и грабвайте химикалката!

Ритуал за избавяне от дългове, но само при намаляваща луна
Ритуал за избавяне от дългове, но само при намаляваща луна

На лист хартия напишете в пълно мълчание имената на хората и институциите, но които дължите пари и конкретните суми на дълговете си. Опитайте се да си представите колко са доволни и с усмивки приемат парите, които сте им върнали. Вложете позитивна мисъл и отношение, каквото бихте имали, ако можехте да се разплатите на момента.

След това запалете листчето от четирите краища (и имайте предвид безопасността си). Задължително гледайте да изгори напълно, за да не повтаряте този ритуал още веднъж! Представяйте си как изгарят дълговете ви и всички хора, на които дължите заеми са получили парите си.

След това изхвърлете пепелта на пътя или в тоалетната. Направете го с наричането: „Отървах се от всичките си дългове! Така да бъде!”.

Важно е да запомните – това е прост метод за освобождаване от заеми, но се прави само на намаляваща луна! Ако изпълните ритуала в други дни, особено на пълнолуние – очаквайте двойно по-големи заеми!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!