You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ритуали и обичаи за нова къща: Привлечете късмета със стари обреди

Ритуали и обичаи за нова къща: Привлечете късмета със стари обреди

Щастливците с нова къща е хубаво да се съобразят с някои традиционни практики, които носят благоденствие

Ако сте сред късметлиите, които влизат в нова къща или нов апартамент, със сигурност сте чували, че трябва да спазите определени обичаи. Традициите и ритуалите, които трябва да извършите не са сложни, но ще внесат хармония във вашата крепост.

Преди всичко осветете жилището си. Това е особено важно, ако преди това там са живели други хора. Вика се свещеник, който ще ви каже какво е нужно. Освен това сами може да напръскате навсякъде със светена вода и да запалите свещичка.

На този ден поканете гости и ги посрещнете с хляб и сол.

Нанесете се в ново жилище по пълнолуние – това е знак, че там ще намерите много добрина и богатство. Привлечете парите с три монетки, сложени в антрето.

Нова къща - стари обичаи
Нова къща – стари обичаи

Прага на нова къща най-добре е да мине…котарак. Не го принуждавайте – нека да мине по своя воля. Ако е черен и кротък – най-добре.

Венче зад входната врата пази от зли духове и лоши хора. Намерете му специална закачалка.

Окачването на подкова не е забравено. На вратата на новата ви къща гарантира късмет и здраве. Закачете я обаче с краищата нагоре, за да събира положителна енергия.

Момичетата от „Жена на Върха” желаят на новодомците да се радват на благоденствие, а на всички останали да сбъднат мечтата си за нова къща или апартамент!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!