You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Ритуали за пълнолуние: Как да привлечем богатство и да се отървем от негативна енергия

Ритуали за пълнолуние: Как да привлечем богатство и да се отървем от негативна енергия

При пълнолуние е идеално време за ритуали, които да привлекат красота и благоденствие

Пълнолуние е магичен период не само за романтиците, но и за тези, които им липсват пари, красота, късмет в живота.

Това е най-благоприятното време да направите ритуал за освобождаване от негативното. Може да прочистите пространството, в което живеете или работите от отрицателна енергия, да се отървете от ненужното, дори да преборите пороците си и болезнената привързаност към каквото и да било.

По пълнолуние Месечината хубаво осветява всичко, което е в живота на човека. От една страна ще забележите ненужното, излишното, това, което обърква живота ви – ситуации, лоши хора и привички.

Ритуали на пълнолуние

Напишете на хартия три неща, от които искате да се избавите (дори навици или болки) и я изгорете. Най-добре е да го направите на улицата, с приятели. Застанете в кръг и направете нещо като жарава, в която да изгорите хартиите със списъка „за избавление”. Ако нямате възможност, може да изгорите листа и на пламъка на бяла свещ и после да изхвърлите пепелта в тоалетната.

Ритуал за пречистване на отрицателна енергия (уроки, въздействия)

Най-доброто време за ритуала е вечерта преди лягане. Подгответе: 7 лъжици мед, 7 лъжици кафява захар, 7 чаени лъжички канела. Смесете всичко и разнесете сместа върху тялото вечер преди душ и оставете да постои за 7 минути. По това време прочетете молитва, която ви носи покой и си представете как се извършва очистването, мръсотията се свлича и отива в канализацията, а тялото грейва от чистота. При силно замърсяване този ритуал може да се направи в рамките на 7 дни, започвайки от пълнолуние. Може да опитате и при намаляваща луна.

Ритуал за красота

Изсипете в чаша гореща вода, сложете в нея малко сол с лявата си ръка. Поставете я на перваза на прозореца на лунна светлина и прочетете заклинанието на пълната луна, докато се разтвори солта:

„Лунна вода като момински сълзи, нека бъда млада, бяла, безгрижна, нека ме обича този, когото обичам, за моята красота и сговорчивост!“ Когато солта се разтвори, оставете чашата на прозореца през нощта. На сутринта, след измиване, на гладно се пие глътка вода със заклинание, което казвате наум: „Водата – в мен, красотата – върху мен“ Повтаряйте това всяка сутрин, докато свърши водата в чашата.
Ритуали при пълнолуние за любов, пари и очистване от уроки

Ритуал за пари в пълнолуние

През нощта на пълнолуние отидете под откритото небе (до улицата или балкона). Вземи си портмонето в дясната си ръка, а с лявата преместете три пъти големи банкноти от едно отделение в друго. Заклинанието за пари по пълнолуние е, „Благословената майка луна и силата на елементите привличам в безкраен поток от благоденствие и моля за помощ и подкрепа за общото благо, така да бъде …“ След това поставете капнете върху запалена зелена свещ масло от бергамот или пачули. Около свещта подредете банкнотите от портмонето и помислете за това, което бихте искали да купите с пари. След като свещта изгори, внимателно поставете всички пари обратно в портмонето си, а през следващите три дни си купете нещо, което искате отдавна.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!