You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Roi de la Jungle и Филип Плейн: Кралството на мечтите!

Roi de la Jungle и Филип Плейн: Кралството на мечтите!

Домът на Филип Плейн е истинско кралство на мечтите, вижте го отвътре

Нарича го Roi de la Jungle  и наистина отговаря на названието си. Домът на Филип Плейн е пъстра смесица от еклектика, дива природа и уникален стил. Известният топ дизайнер признава, че това наистина е „най-лудото място, което някога сте виждали“. И е прав! Огромното му имение в Кан е уникално.

Филип Плейн - следващият крал на модата сн.
Филип Плейн – следващият крал на модата сн. elle.be и annarusska.ru

 

Любимо място за почивка, домът на Филип Плейн рядко е празен. Дизайнерът обожава гостите, а редица звезди от светския хайлайф често получават покани да гостуват на партитата му. Сам се шегува, че когато организира парти, идват толкова много хора, че често не познава и половината от тях. Но въпреки това като гостоприемен домакин се стреми да ги развлича и забавлява, отдавайки им пълното си внимание.

dom 95

Когато е у дома Филип Плейн разделя времето си между модната си компания и миговете с малкия му син Ромео. Малчуганът е най-голямата му радост и гордост, а понякога го придружава на партитата със знаменитости. Любимецът на звездите от Ню Йолк до Хонконг признава, че намира вдъхновение във всичко, но най-голямата му муза си остава синът му.

dom 94

В огромното имение на Филип Плейн в Кан, рядко можете да скучаете. Хищническият шик, който избира за акцент в интериора на дома си, му придава неповторим вид. Малцина обаче имат шанса да надникнат в имението в Кан, докато го обзавежда. „Едва миналото лято успях да го убеди да ми разреши кратка обиколка из убежището“, споделя руската хайлайф дама Илона Столье след срещата с моделиера в интервю за „Татлър“.

dom 4

Убежището на краля

Всички приятели на Филип Плейн с усмивка наричат домът му „Убежището на краля“. Самият той признава, че Roi de la Jungle е неговата лична крепост и място, където да се наслади с приятели на малко тишина.

dom 3

Подобно на модните колекции, които създава, младият моден диктатор, не изневерява на вкуса си и по отношение на своя дом. Бяло, сребристо, сиво и черно, златно—това са цветовете, в които сам декорира дома си. Някъде сред блясъка на огледалните плочки и огромните кристални полилеи ще видите фигура на лъв — кралят на джунглата. Зебри, носорози и други ловни трофеи също красят жилището му.

dom 7

Лукс, блясък, еклектика и мода

Домът на Филип Плейн може да бъде описан само с четири думи — лукс, блясък, еклектика и мода. Младият дизайнер уверено съчетава бароковите мебели с модерни полилеи, африкански кожи и дебели персийски килим. Любимата му кожа също присъства. Частният киносалон, личния му кабинет и дори в спалнята — тази материя намира място навсякъде.

dom 9

Дизайнерът обаче най-много впечатлява с уникалните послания изписани върху стените на дома му. Които също се превърнаха в негова запазена марка и част от стила му.

 

 

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!