You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ролите на Нургюл Йешилчай я орисват в любовта! (Снимки от значимите й мигове)

Ролите на Нургюл Йешилчай я орисват в любовта! (Снимки от значимите й мигове)

Нургюл Йешилчай е отдадена самотна майка, която изчака зрелостта, за да получи щастие в любовта

Нургюл Йешилчай е красавица, но бунтарка! Звездата от „Твоят мой живот” изживява неспокоен живот и на прага на зрялата си възраст не спира да провокира консервативната си публика, видя woman-onthe-top.net.

Тя е на знаковите 39 години, разведена, самотна майка на син, влюбена в по-младия съсед и на всичкото отгоре се бунтува срещу правителството и в подкрепа на еднополовите връзки. Всичко е в реда на нещата, но не в бастиона на традиционните ценности, не и ако произхождаш от консервативно семейство.

Нургюл Йешилчай е родена в Афионкарахисар на 26-ти март. Ако не сте чували за това място, защото е малко градче в сърцето на Турция. Семейството й е старомодно, но родителите й са учители. По тази причина се радват на голямо семейство с три дъщери и малък син, но каките са добре образовани. Бъдещата Гюлсерен от „Твоят мой живот” например завършва театралния факултет в Анадолския университет в Ескишехир.

Необикновената красота на Нургюл Йешилчай я праща в столицата още като студентка. Започва да снима в сериали, макар да няма още диплома за актриса, а това е само началото на бунта!

Нургюл Йешилчай
Нургюл Йешилчай

Тя изглежда като хулиганка с къса прическа и размъкнати дрехи, но и поверяват роля на модерно момиче, което заради любовта отива да живее в Анадола. В „Имението с лозите” тя си партнира със Йозджан Дениз. На екрана и в живота ясно показа, че уважава традициите, но не възнамерява да им робува.

Две години по-късно става главната героиня в „Ангелския остров”. Поредицата е значима за живота й, защото в него играе не просто бегълка от бащината воля. По пътя й към истинската любов героинята среща мъж, който не е нито млад, нито красив, но е много влюбен в нея. Лудият самотник се изиграва от актьора Джем Йозал, който успява да открадне сърцето на красавицата на екипа.

Нургюл Йешилчай биография и филми

Заради любовта си Нургюл Йешилчай се жени бързо и още по-бързо става майка. Заради бременността си напуска сериала преди финала, но за нея това не е от значение. Ражда прекрасния си Осман Неджат. Тъжната съдба на героинята й обаче се пренася в живота.

Неравностойният брак между звездата и колегата й приключва безславно. Тя остава сама със сина си и се е простила с илюзиите на първата любов. Точно това преживява и героинята й в „Любов и наказание”.

Нургюл Йешилчай биография и филми
Нургюл Йешилчай – наистина „Вярна на себе си“

Нургюл Йешилчай признава: „Страдах и на снимачната площадка, и извън нея”. Хубавото в лошото й е, че настъпва Златна ера в кариерата й на актриса. С проста диета се превръща в тънка топола и стои като нежно цвете до Мурат Йълдъръм. Това й носи дивиденти и предложения за рекламни договори. Печели награди в киното и снима в дръзки продукции.

Нургюл Йешилчай биография и филми

След това се отключва и щастието й в любовта.

Любовта я среща отново на прага на зрелостта, точно като при героинята й Гюлсерен. Той е пет години по-голям от нея, съсед и режисьор. Влюбват се покрай благотворителна кауза за пострадалите в земетресението във Ван.

Нургюл Йешилчай биография и филми

Двамата не бързат да се женят, но работят заедно и се радват на растящият с всеки изминал ден Осман Неджат.

Нургюл Йешилчай биография и филми

Днес актрисата грее от щастие до Еркан Петеккая, с когото си партнират в „Твоят мой живот”. Двамата се поздравяват като партньори в най-успешната поредица за миналата година. А Нургюл Йешилчай не пропуска демонстрация в подкрепа на кауза, която скандализира почитателите й, но тя не мисли за кариерата си, когато търси справедливостта.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!