You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Розова магия за любов връща щастието

Розова магия за любов връща щастието

Розова магия за любов връща щастието и носи радост в живота

Вярвате ли в магии?

Да ви кажем честно, ние не сме сигурни какво точно да мислим по този въпрос. Понякога се случват неща, за които човек просто няма обяснение, затова някои от нас вярват.

Но в едно нещо сме сигурни — ако пожелае нещо достатъчно силно, имате всички сили да постигнете. И ако не вярвате в модерните теории за силата на ума и съзнанието, то вероятно, един магичен ритуал е добър начин да насочите ума си в посоката, в която искате и да получите желаното. А дори и да не притежава магическа сила, извършването на такъв ритуал е добър начин да се концентрирате максимално към целта и да изпратим сигнал до Вселената или ако предпочитате до Бог.

Розова магия за любов
Розова магия за любов

Розова магия за връщане на изгубената любов

Ще ви е необходимо:

6 свещи в различни цветове: червен, зелен, жълт, син и 2 розови.

Трябва да начертаете кръг със светена вода на пода. Не влизайте в кръга! Коленичете до кръга и каквото и да правите, правете го над него, без да настъпвате сянката вътре!

В кръга отвътре начертайте кръст със светена вода. Поставете по една свещ на всеки от краищата на кръста. Една нагоре, една надолу, в ляво и вдясно също по една. Червената на юг, зелена на север, жълтата на изток и синята на запад. Запалете всички свещи.

Вземете по една розова свещ в двете ръце и застанете така, че лицето трябва да ви е срещу червената свещ поставена на кръста. Започнете да повтаряте молитвата, която започва с името на човека, и продължава с думите „Искам да ми се върне, искам да бъде мой и да ме обича, както аз го обичам“. Насладете се на всяка дума. Продължавайте да повтаряте, докато усетите, че вашите думи са докоснали до съзнанието на любимия човек.

Оставете свещите в кръга да изгорят до край.

Розовите свещи палете всяка нощ за по няколко минути, докато не изгорят до край.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!