You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > С кого избраха да остареят най-богатите в света? (Милиардершите, които не колекционират диаманти)

С кого избраха да остареят най-богатите в света? (Милиардершите, които не колекционират диаманти)

Най-популярните милиардери се ожениха за симпатични, но не бляскави дами, които са посветени на доброто

Ако ви попитат „Как изглеждат жените на най-богатите мъже?”, може би ще отговорите – „Дългокраки, нагласени, много по-млади, обикалят по партита, салони за красота, обичат малки кученца и големи диаманти…” Имате известно основание да мислите така, но истината е, че жените на най-популярните милиардери по-скоро приличат на съседките ви. Разликата е, че госпожите харчат за благотворителност…милиони.

Марк Зукърбърг и Присила Чан

В Харвард все още не са наясно кой е по-успешен от двойката. Вярно, Марк е „Г-н Фейсбук”, но жена му е педиатър, дете на емигранти и тази, която го превърна в щедър филантроп.
mark-zuckerber-priscila-chan
Двамата се ожениха в задния двор на къщата им, а точно преди година се роди дъщеря им Макс. Двамата отбелязаха случая като раздадоха състоянието си.

Уорън Бъфет и Астрид

waren-bufet-astrid
Двамата се срещат през 70-те, когато тя го обслужва като сервитьорка. Той е собственик на милиарди, а тя 15 години по-млада. Изглежда позната история, но не е така. Двамата са все още заедно и неразделни, а Астрид в никакъв случай не прилича и не се държи като новобогаташка.

Бил Гейт и Мелинда

bill-gates-melinda
На конференция на „Майкрософт” Големият бос се впечатлява от сътрудничка на компанията му. Женят се през 1994 година и отглеждат три деца. Те са създали най-големият благотворителен фонд, а за наследниците са предвидили само по един милион, когато навършат пълнолетие.

Лари Пейдж и Лусинда

larry-page-luci
Един от основателите на Google среща своето момиче и само след няколко месеца се жени за нея. Двамата обаче живеят изключително тихо и толкова странят от светския живот, че за Лусинда не се знае нищо друго, освен, че е 7 години по-малка от мъжа си.

Джеф Безос и Макензи

jeff-bezos-macenzi
Основателят на Amazon открива сродната си душа в…съседния офис през 1992 година. По цял ден слушала потресаващия му смях. „Как можех да не се влюбя?!”, казва тя. Наистина е любов – ражда му четири деца!

Ричард Брансън и Джоан

richard-branson-joan
Кой не е чувал за Ричард?! Хипи-милиардерът се влюбва в красива блондинка, която работи в антиквариат. Тя е жена на друг, но той не спира да я ухажва цяла година. В крайна сметка Джоан се поддава, напуска мъжа си и ражда две деца на нахалника, с когото стареят щастливо и неразделни.

Амансио Ортега и Флора

amansio-ortega-flora
Флора дълго време била секретарка на строгия бос на Inditex, който обединява марките Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, Uterque и Lefties. Женят се преди 15 години и живеят като доволни влюбени на средна възраст.

Стефан Персън и Каролин

stephan-person-wife
Той е шефът на H&M, а тя – болезнено ненавижда суетата. Живеят скромно, без излишества. Така са възпитали и децата си.

Бернар Арно и Елен

bernard-arneau-helene
Собственикът на Dior, Givenchy, Selin, Lacroix, Kenzo, Guerlain, Sefora, Hennessy, Moёt & Chandon, Dom Perignon, Pommery, Veuve Clicquot и Krug се влюбва в жена си, защото…свири на пиано. Той е страстен фен на класическата музика и не изпуска симпатичната дама с талант. Женят се през 1991 година. Имат пет деца – две от първия му брак, а тя му ражда трима сина.

Майкъл Блумберг и Диана Тейлър

micheal-blumberg-diana
Бившият кмет на Ню Йорк има несметно богатство, но нехае за брака като институция. Разведен веднъж, той няма нужда от подпис, за да е посветен на една жена вече 16 години.

Дейвид Кох и Джулия

david-coh-julia
Той е собственик на холдинг, който се занимава с всичко, което произвежда химическата промишленост. Женен е от 20 години, но красивата дама до него рядко се появява под светлините на прожекторите и единствено, свързано с благотворителност. Джулия предпочита да се грижи за трите им деца, вместо да обикаля по партита.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!