You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > Сами на Свети Валентин?! Може да бъде страхотно!

Сами на Свети Валентин?! Може да бъде страхотно!

Свети Валентин е най-точният ден, в който да намерите необвързани мъже

Свети Валентин е ужасен ден за необвързаните момичета. Разговорите за романтични изненади, програмата по кината и телевизията, мъжете с цветя в ръцете – всичко изглежда толкова подтискащо.

Дамите обаче забравят – всеки проблем си идва с решението! Свети Валентин е идеален ден за забавление на необвързаните, вярват от woman-onthe-top.net. Това, че сте избегнали неподходящите мъже, че имате достатъчно време за себе си и че сте се отървали от безперспективните отношения е повод за празник!

Да стоите у дома пред телевизора или да се оплаквате на приятелки е най-лошата идея, която може да ви хрумне! Другите възможности са далеч по-забавни:

1. Излезте с приятели

Вие сте сами, но не самотни! Предварително се уговорете с приятели, които нямат ангажименти. Клубовете, кината, еднодневни екскурзии, походи, пейнтбоул, ресторантите – навсякъде можете да намерите забавления за свободни (не-сами!) хора.

Накарайте приятелите си да доведат непознати за вас! Това е чудесен начин да се запознаете с интересни хора. Кой знае?! Това може да се превърне в незабравим Свети Валентин за вас!

На Свети Валентин не мислете за себе си като сами, а като за свободни!
На Свети Валентин не мислете за себе си като сами, а като за свободни!

2.Поглезете се

Ако не ви е до купон и безкрайни разговори, може да посветите този ден на себе си. Направете нещо специално, което да ви накара да се чувствате здрави и красиви.

Уроци по зумба, нови фитнес упражнения, неизползвана спа-процедура или посещение в салон за красота ще повдигнат самочувствието ви!

3. Забавлявайте се с малко „приложна магия”!

Излезте от зоната си на комфорт. Анализирайте любовните си неудачи. Направете си списък с качества, които искате да намерите в Идеалния партньор. Бъдете алчни в мечтите си!

Книги и филми за позитивното мислене може да не са решение на всичко, но сами няма да разберете колко добре ще ви повлияят!

4. Срещнете се с необвързани!

Излизането с приятели на Свети Валентин е перфектният ден за нова среща! Няма да сбъркате, ако попаднете на някой вълнуващ мъж в дискотеката. Вярвайте ни! Заетите ще прекарат с гаджетата си вечерта. Ако е сам – значи е на разположение!

Ще си спестите съмненията и ще бъдете сигурни, че няма друга. Един ден като нищо ще разказвате, че ще се срещнали точно на Свети Валентин!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!