You are here
Home > Здраве и красота > Само 5 минути на ден и двойната брадичка ще изчезне завинаги

Само 5 минути на ден и двойната брадичка ще изчезне завинаги

5 минути на ден и двойната брадичка изчезва

Ако имате двойна брадичка, не изпадайте в депресия. И не се отчайвайте пред огледалото. Решението се крие в няколко прости упражнения, а резултатите ще усетите още след първия ден.

Ако с годините, под влияние на силата на тежестта и загубата на еластичността на кожата и някой килограм отгоре, мускулите са се отпуснали, не е изненадващо да имате двойна брадичка. И ефектът да е толкова изразен, че „разваля“ перфектната снимка на лицето.

Но не става дума за нещо притеснително. Образуването на двойната брадичка е резултат от природни явления като застаряването, килограмите, както и генетиката.

Двойна брадичка? Ето как да я накарате да изчезне
Двойна брадичка? Ето как да я накарате да изчезне

Тези от вас, които спазват диета, може и да не успеят да се отърват от брадичката, но не трябва да се притеснявате. Съществува метод да решите този проблем, без диети и други сложни упражнения.

Ето как за 5 минути на ден да си върнете перфектната брадичка

1. Въздушни целувки нагоре

Не се смейте, упражнението е напълно истинско и върши работа безотказно! Вариант едно — намирате си някой Ромео, заставате пред балкона му, вдигане лице и започвате да изпращате въздушни целувки към него. Вариант две — вдигате брадичката пред огледалото в банята и започвате да изпращате целувки нагоре. Резултатът няма да закъснее.

2. Произнасяне на букви

Чудесно упражнение е произнасяне на буквите К, С и О с колкото е възможно по-изразени движения на устните и челюстта.

Правете това у дома пред огледалото по 5 минути на ден и стягане на зоната на врата. Резултатът ще почувствате още след първия ден тренировки.

С тези упражнения ще подсилите шийните мускули, които се намират под челюстта и двойната брадичка видимо ще намалее.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!