You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Сарп Джан Кьоролу и Сарп Аккая: В битка за Хазал в „Твоят мой живот”

Сарп Джан Кьоролу и Сарп Аккая: В битка за Хазал в „Твоят мой живот”

Сарп Джан Кьоролу и Сарп Аккая превърнаха „Твоят мой живот” 3 в динамична история с много неочаквани обрати

Мнозина се питаха има ли смисъл в създаването на трети сезон „Твоят мой живот”. Джихан загуби поредна любов, а Дилара се събра с Харун. Децата им, разбира се, се забъркаха в нови проблеми, но продължението на историята нямаше да е толкова интересно, ако не присъстваха героите на Сарп Джан Кьоролу и Сарп Аккая.


Младите актьори не са първи красавци, но убедителните им превъплъщения ги превърнаха в любимци на публика. Естествено, най-вълнуваща беше сюжетната линия, която ги превърна в необявени съперници за сърцето на Хазал. Героинята на Алина Боз помъдря и показа добро сърце в „Твоят мой живот” 3, но както винаги не срещна любов, чиста като сълза…

Сарп Джан Кьоролу

Симпатягата с двете имена е вече на 26 години. Вместо да стане турския Индиана Джоунс с диплома по археология от университет „Синан Мимар”, предпочете несигурната професия на актьора. Рискът обаче си струва – вече има 6 хитови сериала.

Провървява му още като студент. Играе Бюлент в „Огледален свят”. Толкова го заслепяват светлините на рампата, че се записва успоредно на уроци по актьорско майсторство, докато учи история.

Сарп Джан Кьоролу е роден на 23 септември в Болу, но се заселва в Истанбул в търсене на професионална реализация и…възможност да гледа на живо мачовете на любимия „Фенербахче”.

Въпреки, че заляга над учебниците не спира да снима и дори се дипломира като паралелно прави малка роля в „С Русия в сърцето” (в главните роли Къванч Татлъту и Фарах Зейнеп Абдуллах).

Младият археолог обаче става звезда още със следващата поредица – „Дъщерите на Гюнеш”. Ако се чудите какъв е Сап Джан в живота, лесно ще ви дадем отговор. Той самият признава, че същият като героят му Емре от сериала.

В „Дъщерите на Гюнеш” дори става особено близък с Ханде Ерчел, но младежът е категоричен, че двамата са само добри приятели. От миналата година обаче излиза с Ферхан Талиб – дамата, прочула с авторски статии и моден блог.

Ролята му в „Твоят мой живот” го направи прочут по света, но това не е пределът на амбициите му. Мечтае да получи главната роля в сериал или филм и по възможност да изиграе ролята на малко луд.

Сарп Аккая

Последната любов на героинята, изиграна от Алина Боз в „Твоят мой живот” е изиграна от един невероятен актьор. Сарп Аккая не е красавец, но с талант и чар успява да открадне сърцата на зрителите и с малки роли.

Познаваме го с второстепенни роли в „Езел” и „Великолепният век”, както и фактът, че е член на истинска династия. Той е по-малкият брат на Есра Аккая и близнакът на Кая. Тримата работят заедно в сериала, посветен на Хюрем и Сюлейман Великолепни. Тази поредица има място в сърцето на актьора и защото го сближава с конете. С всеки снимачен ден се влюбва все повече в ездата и днес е направо пристрастен към нея.

Сарп Аккая и брат му се раждат на 13 май 1980 в мегаполиса Истанбул. Двамата са невероятни беладжии и умореният им баща сочи каката за пример. Тя е десет години по-голяма и е нещо като втора майка за близнаците. Двамата лесно следват примера й и стават актьори, защото се възхищават от нея.

Той не е класически красавец и за да пробие сред жестоката конкуренция работи в клуб. Работи по 15 часа като барман, но си струва. Златният шанс в живота му е полицейската роля в „Езел” и след това не може да се оплаче от липса на ангажименти.

Докато той пробива в шоубизнеса, близнакът му се жени и става горд татко на Демир. Сестра им се жени и развежда цели 5 пъти и има осиновен син Джан. След като се реализира като добрия чичо идва и неговата „сляпа неделя”. Докато живее в една къща (но на различен етаж) със семейството на близнака си, намира подходящата жена.


Тя се нарича Синем Ялчънкая. Сарп Аккая й подарява годежен пръстен по време на баскетболен мач – веднага след финала на „Твоят мой живот”. Актьорът вече преживя ергенското си парти чак в Амстердам и това лято ще се ожени за любимата.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!