You are here
Home > Здраве и красота > Съвети за грим: 8 тайни, с които да направите погледа си изразителен

Съвети за грим: 8 тайни, с които да направите погледа си изразителен

Очите са огледало за душата – спазвайте съветите за грим, които специалистите дават, за да поискат да надникнат в нея

Във всички мъдрости за очите има истина. Обичаме най-вече тази, която твърди, че те са огледало на душата. За да привлечете вниманието и за да накарате хората да поискат тайните ви, акцентирайте върху красотата на очите си. С подходящи съвети за грим ще подчертаете въздействието им:

1. Подчертайте веждите

Красивите вежди украсяват лицето. Подчертайте ги като използвате молив, восък или сенки.
make up 1

2. Използвайте хайлайтър

Това е козметично средство, което маскира пигментни петна, кръговете и торбичките под очите. С негова помощ кожата се освежава и подмладява, защото той я подхранва и хидратира. Поставя се само в определени части на лицето.
make up 2

3. Нарисувайте „лястовички”

Този похват за украсяване на очите никога не е демоде, защото се е превърнал в класика. В „Жена на Върха” сме се погрижили да ви научим как да го правите до съвършенство – вижте материала ТУК!
make up 3

4. Научете се да правите „опушен” грим

Каквото и да ви говорят, може да го носите по всяко време на деня, стига да съобразите нюансите. Той прави очите наистина вълшебни.
make up 4

5. Не забравяйте белия молив

За да направите окото по–голямо, във вътрешния ъгъл на окото се поставя бяла точка с молива, така че леко да се слее. Друг начин да направим очите по-изразителни – по вътрешната им линия, над долните мигли нанасяме линията с бял молив (движещ се от външния ъгъл на окото навътре).
make up 5

6. Извийте миглите си правилно

Миглите изглеждат естествено извити, когато го правите с козметични щипци.
make up 6

7. Издължете миглите си

За да направи миглите по-дълги, вземе спирала и, гледайки нагоре, плъзнете четката от корена до върха. Четкайте вертикално и обърнете внимание на всяка мигла.
make up 7

8. Забравете за яркото червило

Ако искате да акцентирате върху очите, според съветите за грим, трябва да не привличате внимание върху устните. За целта забравете яркото, а нанесете перлен или нежен цвят червило.
make up 8

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!