You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Създайте поп арт стил у дома – лесни трикове

Създайте поп арт стил у дома – лесни трикове

Мечтаете за поп арт стил у дома? Ето как да пренесем поп културата в жилището?

Добре дошли в страната на О! Любителите на забавния анимационен сериал Adventure Time със сигурност разпознават любимите герои Finn и Jake.

Поп арт в интериора
Поп арт в интериора

Проектиран в много колоритен и художествен стил, този апартамент изглежда все едно напълно отговаря на желанията и изискванията на най-младите членове на семейството, което го използва. Въпреки това, младият дух на родителите е силно впечатляващ.

2-art-deko-stan

Дизайнерите използват за декорация любими герои от поредицата, пренасяйки поп арт културата в дома. В същото време те залагат на ярки и контрастни цветове, които традиционно не биха използвали в декора, на което и да е жилище. В този случай обаче тоновете са вдъхновени именно от поредицата.

4-art-deko-stan

Използвайки елементите от анимираната поредица, както и светлите цветове като жълто и розово, този апартамент създава весела и свежа атмосфера в интериора. Също така, както балансьор на тази динамика и игривост, се използват естествени материали като дърво и стомана, които дават спокойствие, баланс, топлина и уют на това пространство.

6-art-deko-stan

Поп арт стила се вижда навсякъде в този апартамент, така че почти всички елементи получават някакъв собствен, специфичен печат и са уникални със своя дизайн. За да постигнете подобен ефект, е напълно достатъчно да следвате няколко прости правила:

7-art-deko-stan

1. Изберете си тема, по която да декорирате дома си.

2. Заложете на уникална цветова комбинация, свързана с темата и не се притеснявайте да комбинирате цветовете в интериора.

8-art-deko-stan

3. Добавете подходящи тематични акценти — картини по стените, стикери за хладилник и стена, нестандартни възглавнички, или пък принтове — всичко това е точно за вас.

4. Балансирайте ярките тонове с класически елементи от интериора, с класически дизайн.

9-art-deko-stan

5. Дори осветлението трябва да е в тон с основния акцент.

6. Не изоставяйте функционалността — колкото и нестандартен да е домът ви, гледайте всички мебели да са удобни и функционални, а не просто за красота.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!