You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Сбъднете желанието си за 40 дена с помощта на игла и конец (Приложна магия за гобленарки и не само)

Сбъднете желанието си за 40 дена с помощта на игла и конец (Приложна магия за гобленарки и не само)

Прост метод за сбъдване на желание изисква само игла, достатъчно дълъг конец и искрена вяра

Оказва се, че да осъществиш някои от мечтите си не е трудно. Достатъчно е да имаш прости неща като игла, конец и твърда вяра. След това трябва да почакате 40 дена и според обещанията на изпитали – желанието ви ще се сбъдне.

Какво трябва да направите?

Пригответе си нещо ваше, достатъчно дълъг конец, който да стигне за 40 бодчета и игла.

Препоръчваме да започнете при новолуние – тогава енергията, която влагате е по-силна и вероятността да сбъднете желанието си се увеличава няколко пъти.

Докато прекарвате конеца през ухото на иглата, изречете желанието си – ясно, конкретно и положително. В никакъв случай не използвайте думи с отрицателен оттенък като „не”, „никога”, „няма”.

Направете първия си бод (както го правите за обичайна бродерия) и спрете до там. Оставете на страна или по-скоро – приберете на достъпно само за вас място „ръкоделието” си. На другия ден направете още един бод до първия. Трябва да се получи т.нар. „бод зад игла”.
Сбъдване на желание с игла и конец
Целият ритуал продължава 40 дена. На уречения последен ден се обърнете с лице към четирите посоки и повторете желанието си към всяка от тях. Най-накрая направете възел.

Трябва да сте получили чиста, права линия, а след още 40 дена вашето желание би трябвало вече да се сбъдне.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!