You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Сбъдване на желание с молитва на Джоузеф Мърфи

Сбъдване на желание с молитва на Джоузеф Мърфи

Джоузеф Мърфи дълбоко е вярвал, че с точната молитва и контакт с подсъзнанието, желанието става реалност

Молитвата на Джоузеф Мърфи е изречена от хиляди, пожелали да сбъднат красивите си мечти, които не биха навредили никому.

Мистикът е роден в Ирландия и познава пътя на беден емигрант в Америка, който мечтае за знания и богатство. Осъществил е планът си да стане фармацевт с успешен бизнес, но Втората Световна война отново го връща в религията. Става пастор, но открива нови знания, които го променят. Не спира да учи и да пътува по света. В крайна сметка създава движение с много последователи. Той проповядва, че духовното се съчетава с прагматизма. Вярва, че по всеки от нас би могъл да води щастлив, богат и пълноценен живот.

Посветете две седмици от времето си на молитвата на Джоузеф Мърфи. По четвърт част, с искреност и намерение да не навредите на никому – обещава сбъдване на желание, което гори с ярък пламък в сърцето ви!

Първо – вземете лист и химикал. Напишете на ръка ясно и конкретно своето желание. След препишете дума по дума молитвата на Джоузеф Мърфи. Сложете листчето на сигурно място. След това всеки ден – като се събудите и преди сън, по 15 минути в продължение на 14 дена прочитайте написаното.
More-Than-One-Dream
Молитва на Джоузеф Мърфи

„Всички мои желания са осъзнати, аз знам, че те съществуват в невидимия свят. Сега моля, те да бъдат изпълнени и аз съм готова да приема този дар. Аз се подчинявам на волята на Съзидателната сила, която е във мен. Тя е източник на всички блага и чудеса. Аз усещам, как моето желание се отпечатва в моето подсъзнание, за да може да се сбъдне в реалния свят, защото всичко, за което ние мислим, рано или късно се сбъдва в действителност. Това е принципа на работа на моето съзнание. Аз усещам, че всичко, за което се помоля, непременно се сбъдва и затова съм напълно спокойна. В моето сърце живее твърдата увереност, че желанието ми скоро ще се осъществи. Цялото ми същество е пълно с радостно вълнение. Аз съм умиротворена, защото Бог е мир и спокойствие. Благодаря на Теб, Баща мой небесен, Така да бъде!“

Момичетата от „Жена на Върха” обичат истории за красиви мечти, станали реалност. Споделете с нас, ако молитвата на Джоузеф Мърфи е част от тях!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!