You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп — 04-10 април

Седмичен хороскоп — 04-10 април

Овен

Професионалните планове, които упорито се опитвате да реализирате, не постигат очакваните резултати и желания ефект. В момента минавате през различни етапи на творчески възходи и падения, но това не трябва допълнително да ви смущава. Ако искате да убедите обкръжението си, че притежавате практически знания и интелектуални способности, бъдете достатъчно упорити в своите цели. В личния живот сте подозрителни и намиране различни недостатъци на своя партньор.

Седмичен хороскоп - 04 - 10 април
Седмичен хороскоп – 04 – 10 април

Щастлив ден: Вторник

Телец

Погрижете се правилно да изпълните своите задължения, без психологически натиск и опит за конкуренция. Рано или късно, заключителните резултати представляват единственото мерило на постиженията ви. Най-красивите събития ви очакват в любовния ви живот или в срещата с важна за вас личност. Ако се вълнувате от страсти и чувства, това е положителен „сигнал“, който води към любовен романс.

Щастлив ден: Събота

Близнаци

Не се отнасяйте импулсивно към нещата и търпеливо изчакайте да ви оценят по положителните качества, които притежавате. В отношенията с желаната личност, упорито се опитвате да създадете ситуация, която отговаря на вашето основно настроение или афинитет. Въпреки това, партньорът ви отговаря резервирано и остава на своите позиции. Ако не можете да получите всичко, което очаквате, направете си емоционална равносметка, като обсъдите общите съмнения и колебания.

Щастлив ден: Понеделник

Рак

Нови проекти на работната сцена внасят допълнително напрежение във вашето обкръжение, но не искате да участвате в обществени обсъждания. Мъдро прилагайте вашите работни планове и умело балансирайте между сътрудниците, които имат различни работни критерии и нагласи. Запазете положителното настроение, няма причина някой да пречи на вашето любовно щастие или семеен мир.

Щастлив ден: Неделя

Лъв

Обърнете повече внимание на решаването на някои актуални проблеми и финансови задължения. В отношенията с желаната личност има и доза взаимна несигурност и неразбиране. Ситуациите, които по ваше мнение изглеждат сложни, вашият партньор вижда с други очи и има различно виждане или оптимистични прогнози.

Щастлив ден: Сряда

Дева

Отложете подписването на някои спорни документи или финансови трансакции при съмнителни обстоятелства. В любовния си живот, няма нужда да се държите твърде уверено и взискателно към желаната личност. С упоритото налагане на своите възгледи или строги правила на поведение, често предизвиквате обратния ефект.

Щастлив ден: Четвъртък

Везни

Изправени сте пред нови работни дилеми и трудно приемате работа в екип. Околните очакват ефективни решения и добре обмислена реакция от ваша страна. По-голямата част от сътрудниците ви искат да се идентифицират с общ успех и радостно реагират на вашето обаждане. Необходимо е да установите добра селекция при избора на професионалните цели или да промените обичайните критерии. В любовния живот е важно да запазите истинските ценности и искрено да задоволите партньора си.

Щастлив ден: Понеделник

Скорпион

Старайте се да бъдете полезни във всички страни. Искате ли да задоволите своето семейство и любимата личност, осигурете им повече радости. Понякога е трудно да се съобразите с различни интереси и настроения, но в името на общото щастие всичко е възможно. Щастието произтича от вътрешните нужди, хубавите мисли и топлите чувства, които се споделят и обменят с близък човек. Оставете се на своите чувства и емоционално вдъхновение.

Щастлив ден: Петък

Стрелец

Намирате се в активна творческа фаза и сте заети с различни професионални идеи. Държите се като човек, който няма време за случайни срещи или събития, които не се вписват в сферата на вашия интерес. Въпреки това, със своето енергично поведение предизвиквате напрежение сред близките си сътрудници. В любовния си живот имате лошо предчувствие и реагирате предпазливо в ситуации, които могат да ви компрометират.

Щастлив ден: Вторник

Козирог

Когато се намирате в проблемна ситуация оставете другите да поемат основната инициатива. Ако чувствате емоционална несигурност, достатъчно е да привлечете вниманието по желания начин, който подчинен на общите вкусове и афинитет. Всеки има своя слаба точка, помислете по какъв начин трябва да стимулирате своя партньор.

Щастлив ден: Неделя

Водолей

Намирате се под психологически натиск, затова добре преценете ситуацията на професионалната сцена и различните възможности, които са ви на разположение. Важно е да запазите добри отношения при среща с колегите си и избора на работни цели. Дългосрочният успех означава реална оценка на ценностите и зачитане на общите решения.

Щастлив ден: Сряда

Риби

Добре обмислете своите професионални възможности и работата, която искате. В любовен план по-добре оставете на своя партньор определено господство или впечатлението, че има думата по „основният въпрос“. Избягвайте играта на доминиране и нови емоционални капани.

Щастлив ден: Понеделник

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!