You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп – 1-7 февруари

Седмичен хороскоп – 1-7 февруари

Овен

Работа — Имате нов източник на енергия, и най-накрая се връщате в старата си форма. Имате желание да доминирате и да бъдете разбрани в своята работна среда. Ще успеете да се наложите, ако залагате на повече дипломация и по-малко инат.

Любов — Ако сте свободни, ще се запознаете с нов човек, който е свързан с пътувания и чужбина. В началото сте на нова любовна връзка.

Здраве — Ще имате възможност да подобрите здравословното си състояние. Енергията ви се връща и като цяло се чувствате добре. Идеален период за физическа активност.
BLOG-SIGNO

Телец

Работа — Можете да очаквате начало на ново бизнес сътрудничество с чужбина. Очакват ви много добри новини и можете да се надявате, че финансовото ви състояние значително ще се увеличи.

Любов — В емоционално отношение, съвсем ще се стабилизира положението в този период. Изберете партньор, който ще приеме и оцени вашата всеотдайност. Скоро ще започнете да правите планове за общо бъдеще.

Здраве — Чувствате се много добре. Възможно е да сте се справили с някои проблеми, които сте имали през изминалия период и сте работили упорито, за да си изградите здравословни навици.

Близнаци

Работа — Имате закъснели плащания, но можете да разчитате, че ситуацията ще се промени до края на този месец. Накрая някои неща ще тръгнат на добре.

Любов — Настъпва нова фаза в емоционален план, така че, ако имате да съобщите нещо на лицето, което ви харесва, сега е благоприятен период за това. Краят на месеца не е подходящ за започване на нова връзка.

Здраве — Психичното изтощение и напрежение ви измъчват тази седмица. Пасивни сте и ви липсва енергия. Добре е да си набавите повече витамини.

Рак

Работа — Ще бъдете доста спокойни тази седмица. Ще решите голяма част от работните си задължения. Ако сте достатъчно активни и разпознаете момента, можете да очаквате и финансов успех.

Любов — Към края на седмицата можете да очаквате начало на сериозна връзка, ако сте свободни. Звездите ви вещаят много благоприятни аспекти, а любовта, която сега изживявате ще бъде дълготрайна.

Здраве — Здравето ви всеки ден е все по-добре. Чувствате се чудесно в отлична психофизическа форма. Продължете да се грижите за себе си и няма да имате никакви проблеми.

Лъв

Работа – Ще се изявите в обществото с някоя ваша нова идея, готови да блеснете за кой ли път! Можете да очаквате различни коментари – от възхищение до пълно недоверие! Внимавайте с шегите!

Любов – Ако сте в брак, очаквайте подобряване на отношенията с партньора. Ще решите проблемите си от по-рано и ще върнете приятелството във връзката.

Здраве – Малък спад на енергията в този период. Увеличете приема на витамини, като калций и магнезий. Хранете се здравословно и ще овладеете кризата.

Дева

Любов – Някои планове не изостават, а по-късно ще разберете защо това е добре за вас. Дайте си време по-добре да помислите за някои неща и не носите бързи решения.

Любов – ви очаква много сериозен разговор с желаната личност, ще трябва да изясните някои неща. Ако сте свободни, ви последва ново запознанство с интересен човек.

Здраве – На здравно областта няма никакви признаци за някои проблеми. Имате добри и здравословни навици на живот. Получавате нов източник на вътрешна енергия.

Везни

Работа – Имате сериозна позиция за някои професионални задължения. Ако поемете нещата лично, ще бъдете максимално ангажирани и ще имате възможност да подобрите финансовото си положение.

Любов – Очаква ви интересно запознанство с възрастен човек от вашия край. Ако сте в брак или имате интимна връзка, очаквайте спокойствие и хармония. В момента сте на етап, в който искате да направите всичко за любимия си.

Здраве – Малки проблеми със стомаха или пикочния мехур през този период.

Скорпион

Работа – Чудесен период за бизнес, очаквайте голям успех! Ако сте безработни, този период е подходящ за нова работа! Целите сте изпълнени с енергия и това ви се отплаща!

Любов – Вие сте много атрактивни и страстни, привличате погледи, където и да се появите. Може да се каже, че сте фатален прелъстител, някой, за когото другите мечтаят! Възползвайте се от вашите козове и спечелете личността, която ви харесва!

Здраве – Ако сте имали някои здравословни проблеми, те бавно ще се решат. Влизате в период пълен с енергия и организмът отново се възстановява.

Стрелец

Работа – Към края на седмицата ще получите пари, които дълго чакате. Възможно е да получите толкова, колкото очаквахте, но нито стотинка по-малко, нито стотинка повече. Разбира се, ще бъдете доволни.

Любов – Търсите потвърждение на любовта от желаната личност. Не ви е все едно да го загубите сега, когато най-накрая сте открили подходящия човек. Отворете своята душа и покажете своите емоции. Говорете открито, какво очаквате от партньора си.

Здраве – Обещаващ период, ако сте решили да се подложите на диета. Лесно ще се съобразите с новия режим и ще получите желаните резултати.

Козирог

Работа – Решавате успешно някои малки проблеми, които имахте в минали периоди. Смело покажете на колегите, какъв авторитет имате и какво е вашето влияние върху определени сегменти от бизнеса ви.

Любов – Венера е във вашия знак и с това можете да очаквате много интересни моменти в областта на любовта. Ставате привлекателни за хората от противоположния пол и привличате вниманието!

Здраве – В добро настроение сте! Имате енергия за всичко, което сте планирали, чувствувате се страхотно! Положителните вибрации се прехвърлят на хората, които обичате ! Наслаждавайте им се!

Водолей

Работа – Слънцето е най-накрая в във вашия знак и вашите източници на положителна енергия се регенерират. Имате силно желание да се посветите на работата си, но и да изпълните своите амбиции. Ще постигнете успех, с която и работа да се занимавате.

Любов – Много благоприятен период за мъжките представители на този знак. Блестите с особен чар, имате достатъчно самочувствие и може много лесно да спечелите сърцето на тази дама, която ви харесва!

Здраве – Нямате причина за безпокойство. Този период е изключително благоприятен за вас. Обърнете внимание на себе си, правете неща, които искате, бъдете по-активни физически и спортувайте.

Риби

Работа – Получавате помощ от колеги, на които можете да разчитате. Много трудности успяхте да преодолеете, така че сте заредени с голяма сила и енергия, както бихте продължили напред, с нови победи!

Любов – Ще се запознаете с интересен човек в някое голямо дружество, или на социално събитие. Много бързо ще ви засвидетелства своите симпатии, така че внимавайте.

Здраве – Постепенно си връщате психическото спокойствие и добро настроение, което ви липсваше в предишния период. Ако имате проблеми със съня, сега са на път да се решат.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!