You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 1- 7 май

Седмичен хороскоп 1- 7 май

Хороскоп 1- 7 май
Седмичен хороскоп 1 – 7 май

Овен

Работа: Тази седмица ще се съмнявате във всичко и във всеки. Работата ви се е натрупала и се тревожите, че няма да успеете с всичко, което ви предстои.

Любов: Отношенията ви с любимия човек са се изострили. Ако не можете да говорите за връзката си с него, обадете се на приятели и им разкажете, какво ви се случва. Един добър разговор може да реши всичко.

Здраве: Не прекалявайте с претоварването.

Телец

Работа: Фокусът на вниманието ви е насочен към нови проекти и предизвикателства. Не можете да се съсредоточите върху задачите и това ви тежи.

Любов: В личен план се чувствате в пълна хармония с партньора си. Не се опитвайте да доминирате във връзката ви, защото това ще наруши баланса. Добре е да прекарате края на седмицата някъде на почивка.

Здраве: Повече разходки навън и активна почивка.

Близнаци

Работа: Може би е време да спрете да харчите парите си, без да се замислите. Вместо това помислете, дали да не направите с вашите пари нещо наистина полезно.

Любов: По време на уикенда партньорът ви ще ви изненада приятно. Отделете му повече внимание. Свободните представители на зодиака също да очакват интересни запознанства.

Здраве: Старайте се да се храните малко по-здравословно

Рак

Работа: Времето е топло, а на вас никак не ви се работи. Все пак се опитайте да свършите нещо полезно в офиса. Имате много енергия и предпочитате да се забавлявате. Може би е добре да помислите за ранен уикенд в края на седмицата.

Любов: Палави сте и сте в настроение за флиртове и закачки. Докато сте отдадени изцяло на партньора си, той няма да има нищо против това. Но ако решите да пофлиртувате с приятели, по-добре внимавайте, защото сцените на ревност няма да ви бъдат спестени.

Здраве: Спортувайте

Лъв

Работа: В стихията си сте. Иновациите, както и други таланти, които притежавате, ще ви спечелят много успехи на работа. Останете положително настроени, защото ви очакват обрати, за които дори не сте си и помисляли.

Любов: Срещата с бившия си партньор ще ви накара да поискате да се върнете в миналото. Но вместо това е добре да започнете да гледате в бъдещето. Там може би ви очаква нещо интересно.

Здраве: Отлично.

Дева

Работа: конкуренцията ви не спи, а работи упорито. И ще се наложи да проявите цялата амбиция и креативност, които притежавате, за да успеете, да се откроите.

Любов: Тази седмица ще получите няколко покани за партита, но ще повече ще ви се иска да останете вкъщи и да се посветите на семейството и разбира се на вашия партньор. Необвързаните знаци от зодиака обаче е най-добре да не отказват поканите: Може би ви очаква известна изненада.

Здраве: Не прекалявайте с алкохола.

Везни

Работа: Блясък, блясък … бъдете готови да спрете дъха на всички с успехите си. Имате невероятна възможност за изява и това ще бъде забелязано от всички около вас.

Любов: Някои хора ви дразнят в личен план, а половинката ви ревнува, че сте толкова отдадени на работата си. Добре е да му обърнете малко внимание.

Здраве: Чувствате се уморени.

Скорпион

Работа: Подробностите са това, което ще ви бъде най-важното седмицата. Но внимавайте, защото вашия перфекционизъм може да ви донесе и неприятности.

Любов: Това ще бъде една много положителна седмица за вас. Ще се чувствате щастливи и ще бъдете изпълнени с енергия. Възползвайте свободното време, за да се отдадете на някоя хубава книга. Очаквайте изненада от някой, когото не сте виждали отдавна.

Здраве: Отлично.

Стрелец

Работа: Престанете да се тормозите за това какво мислят другите за вашите дела. Правете това, което усещате, че е правилно и слушайте сърцето си. Ще похарчите много пари за своя нов дом, но така поне ще се чувствате комфортно у дома.

Любов. В личен план картинката не изглежда розова. Партньорът ви се чувства застрашен от вашите успехи. Дръжте се по-далеч от тези, които просто ви правят комплименти, а всъщност завиждат вашите успехи.

Здраве: Отдайте се на разтоварващи спортни занимания.

Козирог

Работа: Винаги сте били силни и решителни, така че и този път лесно ще се освободите от проблемите, които ще се появят. Обърнете повече внимание на близките си приятели, защото те са винаги тук, за вас.

Любов: Очарованието, което притежавате привлича все повече хора към вас и това ще бъде решаващо за намиране на нова любовна връзка. Или за разпалване на старата страст.

Здраве: Вземете си почивка в края на седмицата.

Водолей

Работа: Очаква ви седмица, изпълнена със стрес, така че вместо да съхранявате чувствата си в себе си, кажете на глас на другите какво наистина мислите. Може би някой ще ви даде някой съвет и ще успеете да решите проблема.

Любов: Може би това е седмицата, в която желанието за пътуване и опознаване на различни култури ще ви завладее напълно. Добре е да не изключвате и партньора си от тези свои планове.

Здраве: Пазете се от простуда.

Риби

Работа: През седмицата, която ви предстои, е възможно да се окажете в няколко ситуации, които няма да се стекат, както вие искате. Но не се отчайвайте.

Любов. Обвързаните може и да имат проблеми с партньора си. Един добър разговор обаче, може да реши всичко. Не сте обвързани? Тази седмица може да се окаже идеална за намиране на партньор.

Здраве: Възможни са проблеми с гърба.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!