You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 10 – 16 април

Седмичен хороскоп 10 – 16 април

Хороскоп 10 - 16 април
Хороскоп 10 – 16 април

Овен

Работа: Внимавайте в този период! Възможно е да имате проблеми с авторитети и високопоставени фигури. Възможни са и проблеми със закона. Внимавайте на пътя.

Любов: С вашето мъмрене, е възможно да засегнете желаната личност. Ако поддържате връзка от разстояние, може да се появят проблеми с доверието.

Здраве: Добре е да се подложите на пролетна детокс – диета.

Телец

Работа: Намирате се в неблагоприятен период за теглене на всякакъв кредит или наем. Не рискувайте с необмислени действия.

Любов: Ревнувате без причина любимия си. Всеки негов/неин жест предизвиква съмнение у вас. Успокойте се и бъдете по-уверени в чувствата им.

Здраве: Проблеми с дебелото черво.

Близнаци

Работа: Ако планирате да се реализирате някаква своя идея или проект в обществото, най-добре ще бъде да изчакате с това. Сега не е най-изгодно време да предприемате подобна стъпка.

Любов: Вашият партньор ще бъде силно настроен за вълна спорове, затова добре внимавайте – останете ​​спокойни при всяка ситуация.

Здраве: Възможни са инфекции.

Рак

Работа: Чувствате психически изтощени, защото сте претоварени с работа. Но това е само преходен период какво следва. Решаването на проблемите ще дойде към края на месеца.

Любов: Ще се разочаровате от приятелска личност, с която сте били емоционално много близки. Ще се почувствате съсипани от връзката си с нея. Не се притеснявайте, след това бъдете още по-силни психически.

Здраве: Настинка.

Лъв

Работа: Ще ви липсва свободно време, защото ще бъдете натоварени с твърде много работа.

Любов: Вероятно ви очаква бурен период в любовта.

Здраве: Избягвайте стресови ситуации.

Дева

Работа: Ако сте планирали продажба на някои недвижими имоти или земя, възможно е да се стигне до някакъв неочакван застой. Внимавайте, навлизате в неблагоприятен период за всякакви бизнес сделки.

Любов: Най-важното е да заобичате себе си, всичко останало идва само по себе си.

Здраве: Стомашни проблеми.

Везни

Работа: Ще имате нужда да доказвате, че сте водещи в работната среда.

Любов: Предстои ви приятна среща с човек, роден под знака на Стрелец.

Здраве: Проблеми с бъбреците.

Скорпион

Работа: Дръжте се, очаква ви бурен период, що се отнася до финансите. Ще имате възможност да увеличите значително вашите финанси. Успех!

Любов – Тази седмица ще се запознаете с човек, който ще привлече вниманието ви. Проявявайте по-малко мнителност и недоверие към любимите си хора. Възможен е конфликт с любимия човек на тема доверие.

Здраве – Добро.

Стрелец

Работа – Трудът краси човека! Поговорката е вярна, но и вие трябва и да почивате, за да бъдете по-продуктивни в това, което правите. Подарете си заслужен отдих в края на седмицата.

Любов – Влюбени сте, но тази седмица ситуацията ще се усложни. Крайно време е да изясните въпроса за връзката си с вашия партньор.

Здраве – Добро. Внимавайте с мазните храни и не преяждайте.

Козирог

Работа – Въпреки, че имате много грижи и сте с много малък бюджет, скоро и това ще решите. Просто ви трябва малко време да помислите.

Любов – Партньорът ви си играе с вас, но това може да ви повлияе негативно. Премислете добре отношенията си с него.

Здраве – Добро.

Водолей

Работа – Отново сте на принудителна почивка, а това ви прави неспокойни. Отпуснали сте се и това ви дразни.

Любов – Заради един човек не може да спи.

Здраве – Добро.

Риби

Работа – В бизнес делата определено ви върви тази седмица. Възможно е да получите увеличение на заплатата или някой бонус.

Любов – След кратка почивка, партньорът ви се връща повторно в прегръдките ви.

Здраве – Добро.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!