You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 10 – 16 юли 2017

Седмичен хороскоп 10 – 16 юли 2017

Хороскоп 10 - 16 юли
Хороскоп 10 – 16 юли

Овен

Работа — Не се потискайте от факта, че ви чака още една работна седмица, а ваканцията е все още далеч. Интриги в работата може да ви създадат сериозни проблеми. Въпреки че изобщо не ви се работи, не оставяйте друг да се възползва от ситуацията и да заеме вашата позиция.

Любов — В любовта ви върви тези дни. Не мислите много, не се тревожите и затова всичко си е на мястото, както трябва.

Здраве — Добро, но консумирайте повече течности.

Телец

Работа — Не сте сигурни, какво искате да направите. Вие сте човек, който винаги върви напред и който решава проблемите, така че се очаква и същото от вас и тази седмица, но не ви е до това. Не знаете на кого да се доверите, така че както винаги ще направите всичко сами, вместо да разчитате на другите.

Любов — Харесва ви някой, с когото работите, но не сте готови нещата да се усложняват. Оставете нещата да си текат така.

Здраве — Възможно е безсъние, повече сън.

Близнаци

Работа — Знаете, че наближава почивката ви, затова бързате нещата да приключите навреме. Но една личност не ви оставя на мира, дори и когато не работите. Не можете да разделите частните от служебните неща.

Любов — Приключения и тази седмица, а от любовта няма нищо на хоризонта. Съжалявате за някоя бивша любов и това се отразява на емоционалното ви състояние и настроение. Все още няма нищо конкретно в емоционален план.

Здраве — Възможно главоболие, спете повече.

Рак

Работа — Желанието за доминиране се отразява на вашия бизнес план. Не знаете как да стигнете до желаната позиция, но успехът ви следват. Вашата упоритост най-накрая ще бъде забелязана от вашите началници.

Любов — Страхувате от промени, оставяте всичко да бъде, както е. Не искате да рискувате и затова в емоционален план нищо не се случва. Имате нужда от една кратка авантюра.

Здраве — Добре се чувствате, но се упражнявайте повече.

Лъв

Работа — Който не рискува, той не печели, но вашето финансово състояние не е добро, защото не може да рискувате постоянно. Малките парични проблеми ще ви се отразят тази седмица.

Любов — Имате проблеми от емоционален характер, а партньорът ви не проявява никакво разбиране към вас. Необходимо е да седнете и открито да говорите за всичко, което ви притеснява.

Здраве — Болки в ръцете.

Дева

Работа — Къде се скри вдъхновението ви? Нямате никакво желание за работата, която работите. Всичко ви дразни и желанието за почивка или промяна ви обхваща все повече. Работите, но нещата не са както преди.

Любов — Влюбени сте до уши, но това не е някаква нова ситуация за вас. Не знаете вие самите как да се държите, нито какво да правите. Не помагат и съветите на близките.

Здраве — Възможно безсъние и загуба на апетит.

Везни

Работа — Бизнес плановете ви се развиват добре тази седмица, но не сте наясно колко сте успешни в това, което правите. Не е ясно дали е до позицията на звездите или на уменията ви, но това се отразява на финансовото ви състояние.

Любов — В любовен план около вас не цъфтят рози. Малко сте депресирани и емоционални, но ви очаква по-добра ситуация ви през следващата седмица.

Здраве — Възможна нервност.

Скорпион

Работа — Искате да сложите край на всичко. Стресът на работа става постоянно явление и не знаете как да се преборите с проблемите. Финансовото ви състояние бавно се подобрява.

Любов — Липсва ви подкрепата от страна на партньора, а вие сте в много стресова ситуация. Не знаете към кого да се обърнете, защото винаги до сега, тези неща сте доверявали на партньора си.

Здраве — Нервност и безсъние.

Стрелец

Работа — Вашият началник има повишени очаквания от вас, а на вас нищо не ви върви тази седмица. Топлото време и дългите дни, никак не ви помагат да сте ефективни. Потърсете помощ от колеги, някой със сигурност има решение.

Любов — В любовните отношения най-накрая се стигна до стабилизиране на връзката ви и сега е време да работите заедно с партньора си за нейното утвърждаване.

Здраве — Добро.

Козирог

Работа — Сметките се натрупват, а финансите продължават да са нестабилни. Не вземайте кредит, а си потърсете допълнителна работа. В състояние сте и сами да излезете от кризата.

Любов — Интересува ви един човек, но нямате достатъчно самочувствие, за да му покажете открито интереса си.

Здраве — Липса на сън.

Водолей

Работа — Колегите ви постоянно си правят шеги с вас, но вие се съмнявате в добрите им намерения. Отпуснете се, защото вашата позиция не може да бъде толкова лесно накърнена. Дълго време сте изграждали имиджа си и не може да ви го накърнят толкова лесно, спокойно.

Любов — Тази седмица са възможни конфликти с партньора. Не влизайте в големи спорове.

Здраве — Добре се чувствате.

Риби

Работа — Отново всичко ви върви отръки. Възползвайте се от всички предимства на вашия бизнес план, защото тази седмица ще бъде за вас повече от успешна, което се вижда и от финансовия ви план.

Любов — Любовта ви процъфтява като през първия ден на връзката ви. Влюбени и щастливи се.

Здраве — Добро.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!