You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 11-17 април

Седмичен хороскоп 11-17 април

Седмичен хороскоп 11-17 април
Седмичен хороскоп 11-17 април

Овен
Проблеми от емоционален характер..Липсва ви  толерантност, когато става въпрос за партньора, а това трябва да се контролира. Трудно ви е да намерите общ език, но трябва да се постараете да избягвате всякакви спорове. Имате проблеми с дихателните пътища, чист въздух и намаляване на цигарите , би ви се отразило добре. Работете повече и забравете за временните проблеми, така само си вредите.

Телец
Накрая можете да се отпуснете, въпреки че минавате през труден период.Постарайте се да останете спокойни и с охладена глава. Насладете се на щастието   това е, което ви поддържа живи. Това, което особено ви прави доволни е хармонията, която намерихте в себе си.

Близнаци
Щастливи сте и доволни. Това е изключително приятно  ,особено когато става въпрос за любов. Ще бъдете заобиколени от хора, които ще предизвикват у вас удоволетворение. Пред вас са незабравими моменти, а доколко ще се възползвате от тях, зависи от ситуацията. Всеки човек е ковач на собственото си щастие. Трябва да сте спокойни и толерантни към сътрудниците си, ако искате да постигнете колективен успех. Избягвайте главоболия, които ще ви навредят .

Рак
По-пасивни сте от обичайното, но това не ви притеснява, обърнати сте към нова любов. Въображението  ви е много развито.Но не  се отпускайте  твърде много, може да направите сериозни грешки, след които няма връщане назад. Здравословното ви  състояние е отлично.

Лъв
Прекарвате незабравими моменти с личности, родени под знака на Водолей или Стрелец. Не е важно колко ще продължи това щастие, възползвайте се от момента и забравете за дребните неразбории, които носи ежедневието.. Не се обиждайте за дреболии, защото няма причина за това.,  Единственото нещо, което не ви дава мира е постоянното недоволство.Научете се да цените всяка дреболия, която идва към вас, независимо дали е от роднина или приятел.

Дева
Постоянно попадате на някакви проблеми. Нервирате се на всяка дреболия и така създавате напрежение  около себе си . Ако забележите, че хората ви избягват, знайте, проблема е във вас. Не се дръжте сякаш сте център на света. Който има  големи амбиции от високо пада, а вие се държите точно така, тъй че може да срещнете съпротива в околните.

Везни
Вие се намирате в много заплетена ситуация, която изисква максимално търпение,което за съжаление, не притежавате. Оттам и недоразуменията не само в околната среда, но и със себе си. Някои неща не вървят както трябва и това трудно го понасяте. Трябва да запазите нервите си за по-сериозни проблеми. Не сте добре настроени, но партньорът ви и добър филм, може да ви накарат да се  почувствате по  добре. Внимавайте с храненето, здравословното ви състояние не е в най- добра форма.

Скорпион
Влизате в период, който изисква от вас това, което имате в изобилие, силата. Промяна на условията на живот към по-добро. Очакват ви бурни емоционални събития,бъдете готови.Мислете за нови приятелства, отворете се към външния свят. Не трябва да се притеснявате за нищо – толкова ви е силен отбранителния механизъм, който имате, така че няма шанс някой да ви намери неподготвени .

Стрелец
Може да се каже, че у вас цари пълен хаос, поне що се отнася до емоциите.Това, че тази ситуация стана хронична, изобщо не ви притеснява. Насочете се към онези области от живота, в които сте успешни. Вие сте истински експерт в това, което умеете, просто ви липсва малко самочувствие. Здрави сте и пълни с енергия, така че няма да срещнете големи трудности. Продължавайте така и успехите ще се нижат.

Козирог
Твърде много сте разпиляни. Не допускайте да  се загубите в многото планове. И макар, че сте в състояние да решите всякакви  проблеми, трябва да ускорите темпото и да се самоусъвършенствате. Това е най-добрият начин да достигнете до душевен мир, който от време на време ви изоставя. Възможни са проблеми с кръвоносните съдове и високо кръвно налягане. Ако искате те да не станат сериозни, вземете съответните мерки.

Водолей
Постарайте се да намалите съпротивата си към околния свят.С арогантността си само я засилвате. Време е да отворите нова страница и да оставите назад всичко, което ви е спъвало дълго време. Ще се почуствате готови да продължите напред  и значително подобрение на психическото ви състояние.

Риби
Не можете да намерите общ език с близките. Неспособни сте да се съобразите с околната среда, затова е най-добре е да се дистанцирате. Очакват ви и недоразумения с партньора ви. Променете собствените си възгледи. Започнете да водите здравословен начин на живот и почивайте повече. Ако искате да намерите спокойствие, дистанцирайте се от околната среда, която ви създава проблеми.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!