You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 11 – 17 септември

Седмичен хороскоп 11 – 17 септември

Седмичен хороскоп 11 - 17 септември
Седмичен хороскоп 11 – 17 септември

Овен

РАБОТА — Имате силна нужда от изява. През тази седмица може да постигнете по-голям обрат в кариерата си. Новата среда събужда у вас енергия, а вие сте пълни с идеи.

ЛЮБОВ — Ясно знаете какво искате във връзката, която трае. Не прекалявайте с ентусиазма и силното желание за събиране с конкретен човек.

ЗДРАВЕ — Добро.

Телец

РАБОТА — Телците тази седмица ще се съсредоточат върху решаването на проблемите от миналото. Колкото по-бързо изчистите миналото, толкова по-бързо ще влезете в един много удобен и успешен бизнес период, който ще ви донесе по-добър финансов резултат.

ЛЮБОВ — Ако ви притесняват битовите различия между вас, дайте повече време за себе си и партньора си. В живота ви се появява млад човек.

ЗДРАВЕ — Работете върху подобряване на имунитета.

Близнаци

РАБОТА — Ще ви бъде много интересно, а в същото време и полезно, знанието, което ще получите тази седмица. Нещата бавно идват на мястото си, както очаквахте.

ЛЮБОВ — Много от вас мислят за старата любов. Поводът са странни ситуации, които има някаква връзка с миналото. Избягвайте конфликти в брака или в настоящата си връзка. Премислете добре дали да направите крачка назад с бивш партньор.

ЗДРАВЕ — Хранете се здравословно.

Рак

РАБОТА — Времето е изключително добро за пътуване в чужбина и за приятно ново преживяване.

ЛЮБОВ — Истинско освежаване в любовния живот. Появява се неочакван човек, с когото да създадете трайни отношения. В някои връзки или бракове, може да се появи ревност.

ЗДРАВЕ — Добро.

Лъв

РАБОТА — Успешно ще приключите всички започнати задачи тази седмица. Това е само началото на голямо възраждане, но при условие, че превърнете своята вътрешна енергия в положителна.

ЛЮБОВ — Това може да бъде решаващ момент за браковете и дългите връзки. Ако не постигнете съществено подобрение в отношенията си, повечето от вас, определено ще приключат връзките си.

ЗДРАВЕ — Добро.

Дева

РАБОТА — Прекратявате всичко, което сте започнали и ще имате подкрепата на колежките, с които работите, с цел да бъдете по-успешни.

ЛЮБОВ — За голямата част от девите, още е актуална старата любов, която създава усещане за доверие и комфорт, както и стабилност.

ЗДРАВЕ — Малко главоболие.

Везни

РАБОТА — Подготвени сте да приемете обективни критики, за да можете да установите по-добър контакт с вашите колеги, което ще ви донесе искрена подкрепа.

ЛЮБОВ — Случайните срещи и познанства, може би на работа са най-обещаващи. Тук самите обстоятелства вървят ръка за ръка и ви срещат с истинската любов.

ЗДРАВЕ — Хранете се здравословно.

Скорпион

РАБОТА — В сътрудничество с партньор, с когото нещата се случват както трябва, резултатите са по-бързи, отколкото очаквате, което ви прави щастливи и ви дава по-голяма увереност.

ЛЮБОВ — Влизайки в тайна връзка, ще можете да забравите стара любов. Но никак не ви препоръчваме да се увличате по личности, които не знаят какво искат от вас и от живота си.

ЗДРАВЕ — Упражнявайте се повече.

Стрелец

РАБОТА — Независимите бизнесмени могат да очакват подобряване на бизнеса. Неочаквано обрат и приток на пари тази седмица.

ЛЮБОВ — Вие сте тези, които избирате, и този път знаете какво искате и ще го получите. Не се съгласявай на нищо по-малко от очакваното.

ЗДРАВЕ — Възможна алергия.

Козирог

РАБОТА — Сега имате възможност да коригирате някаква несправедливост, която е извършена на работното място, защото сте изгубили това, което заслужавате.

ЛЮБОВ — Ако сте били отделени от вашия партньор дълго време, трябва да намерите начини да се срещнете. Не забравяйте поговорката — далеч от очите — далеч от сърцето.

ЗДРАВЕ — Повече ходене пеша.

Водолей

РАБОТА — Ще имате приток на средства от чуждестранна компания. Преценявайте разумно как да ги вложите в собствения си бизнес.

ЛЮБОВ — В крайна сметка разбрахте, че мястото ви е до този, който ви обича. Фантазиите са минало.

ЗДРАВЕ — Добро.

Риби

РАБОТА — Приемайте сътрудничество само от хора, които вече са се доказали като успешни, отговорни и устойчиви. Вече знаете, че това ще ви донесе добър резултат.

ЛЮБОВ — Това, на което трябва да обърнете внимание, за да се предпазите от излишни разочарования, е внимателно да прецените дали сте готови да се обвържете с настоящия си партньор.

ЗДРАВЕ — Възможна алергия.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!