You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 12 – 18 септември

Седмичен хороскоп 12 – 18 септември

Седмичен хороскоп 12 - 18 септември
Седмичен хороскоп 12 – 18 септември

Овен

Работа – Имате силна нужда от изява. През тази седмица можете да направите голяма промяна в кариерата си. Новото обкръжение събужда енергията ви, пълни сте с идеи.

Любов – Знаете какво искате във връзката, която имате. Не се впускайте във флиртове и излишни закачки с други личности, колкото и да ви изкушават.

Здраве – Чувствате се добре.

Телец

Работа – Телците трябва да се ангажират с решаването на бизнес проблеми от миналото. Колкото по-бързо решавате тези проблеми, толкова по-бързо ще влезете в нов успешен бизнес период, който ще ви донесе добри финансови резултати.

Любов – Нещо ви притеснява. Има съществени различния между вас, затова си дайте още време – на вас и партньора. Възможна е поява на нов човек в живота ви.

Здраве – Поработете над имунитета.

Близнаци

Работа – Ще ви бъде много интересно и едновременно с това от полза, знанието, което ще получите тази седмица. Нещата бавно идват на мястото си, както и очаквахте.

Любов – Много от вас мислят за старата любов. Разбира се, преживявате това, което само по себе си има символиката на миналото. Избягвайте спорове в брака или в дългата си връзка.

Здраве – Хранете се здравословно.

Рак

Работа – Изключително добър период за пътуване в чужбина и ново преживяване.

Любов – Истинско освежаване в любовния ви живот би бил човек с изключителна професия.

Здраве – Добро.

Лъв

Работа – Успешно ще приключите всички професионални задачи, започнати тази седмица. Задава се начало на голям успех, при условие, че вътрешната енергия за усъвършенстване ви действа толкова положително.

Любов – Това би могло да бъде труден период за тези в брак или дълги връзки, ако не се стигне до подобряване на отношенията.

Здраве – Тази седмица здравето ви е страхотно.

Дева

Работа – Свършете започнатата работа, ще имате подкрепата на колегите си, с които участвате в проекта. Успехът ви следва.

Любов – При повечето Деви все още е актуална старата любов, която във вас събужда доверието, емоциите и стабилността.

Здраве – Малко главоболие.

Везни

Работа – Готови сте да приемете обективните събития, да установите по-добър контакт с колегите си и ще получите тяхната искрена подкрепа в отговор.

Любов – Случайни срещи и познанства, може би на работа са най-обещаващи. Щастието ви спохожда постоянно и се носи на крилете на истинската любов.

Здраве – Хранете се здравословно.

Скорпион

Работа – В сътрудничество с висшестоящите, резултатите идват по-бързо от очакваното – което ви радва и ви дава по-голяма увереност.

Любов – Влизането в тайна връзка, ще ви позволи да забравите старата любов. Не е препоръчително да се срещате с личности, които не знаят какво искат от вас и от живота си.

Здраве – Повече упражнения.

Стрелец

Работа – Тези, които имат частен бизнес, могат да очакват подобрение. Приток на пари следва тази седмица.

Любов – Не знаете какво искате. Бъдете нежни с партньора си, за да не загубите сигурната любов и почва под краката си.

Здраве – Възможна алергия.

Козирог

Работа – Сега имате възможността да коригирате несправедливостите, която ви тормозят на работното място.

Любов – Ако в продължителен период сте разделени от партньора си, намери начин да се срещнете (далеч от очите, далеч от сърцето).

Здраве – Повече ходене пеша.

Водолей

Работа – Чрез бизнес партньори от чужбина, ви очаква приток на пари. Гледайте разумно на собствения си бизнес.

Любов – Дълго време сте самотни, но скоро отново ще бъдете в компанията на нов партньор.

Здраве – Добро.

Риби

Работа – Внимавайте за отношенията с колеги, тъй като всички се опитват да ви вбесят. Не е добре, ако често влизате в конфликти с тях.

Любов – Не идеализирайте всичко, а се погрижете реалистично да разгледате своята емоционална ситуация, вижте какво можете да очаквате, без големи планове.

Здраве – Посетете зъболекаря.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!