You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 14 – 20 август

Седмичен хороскоп 14 – 20 август

Седмичен хороскоп 14 - 20 август
Седмичен хороскоп 14 – 20 август

Овен

Работа — Тази седмица моментът е идеален да направите списък с нови идеи, които се отнасят до работния план, така че давайте смело напред.

Любов — Въпросът е колко дълго ще издържите да криете чувствата си от лицето, което ви харесва. По-добре се разкрийте, защото и другия го очаква от вас.

Здраве — Отлично.

Телец

Работа — В работно отношение всичко се случва както трябва и вие сте горди от себе си и сътрудниците си. Те наистина много ви помогнаха. Гледайте да покажете внимание към тях. Един малък знак на благодарност ще означава много.

Любов — Въпреки че сте временно разделени, не спирате да мислите един за друг. За вас няма друг човек, а това ще повлияе добре на връзката ви.

Здраве — Възможно е главоболие.

Близнаци

Време е да започнете нещо ново, защото сега нещата ви изглеждат твърде скучно, а и не ви носят достатъчно приходи. Така че няма причина да оставате там, където сте.

Любов — Вашата любов отдавна гори с пълна сила, погрижете се и така да продължи.

Здраве — Отлично.

Рак

Работа — Искате нещо повече от кариерата си, но нямате сили да се борите с нови предизвикателства. Поемате твърде много излишни рискове. Който не рискува, той не печели. Ако се чудите дали да приемете нови предизвикателства, помнете, че всичко това е част от живота.

Любов — Тази седмица ви очакват някои разногласия, които с разговор на четири очи, могат лесно да бъдат решени.

Здраве — Болки в коляното.

Лъв

Работа – Малко сте мързеливи, но това е за кратко. Идва времето, когато ще бъдете в състояние да покажете целия си потенциал и качества, които притежавате.

Любов — Търпението е единственият начин, по който ще получите това, което искате от личността, която харесвате.

Здраве — Добро.

Дева

Работа — Имате чувството, че всички задължения, които имате ви затрупват. И не се радвате на това, което правите. Гледайте да промените това, защото така няма да постигнете по-добри резултати.

Любов — В любовта определено ви върви, но очаквате от другия твърде много, което ви изчерпва и ви кара да се чувствате уморени.

Здраве — Възможно е безсъние.

Везни

Работа — Това, което не може да свършите днес, оставете за утре. Работата не трябва да чака заради вашето лошо настроение и разделението ви между работата и семейството.

Любов — Излизанията с приятели и доброто забавление са единствено нещо, което ви трябва тези дни, за да може да забравите за проблемите.

Здраве — Липса на сън.

Скорпион

Работа — Вашето финансово състояние бавно се стабилизира и сега е времето да направите по-добър финансов план, с цел да не харчите повече, преди да инвестирате.

Любов — Ако сте сами, очаквайте тази седмица да се запознаете с интересна личност, която отговаря на вашите чувства.

Здраве — Добро.

Стрелец

Работа — Тази седмица ще имате малки проблеми с началници и колеги на работа. Укротете егото си, защото невинаги сте прави, когато става дума за работа.

Любов — Свободолюбиво сте настроени и тази седмица, така че само флирт ви е в ума. Възможни са връзки без задължения.

Здраве — Здравето ви е отлично.

Козирог

Работа — Финансовите проблеми са решени и сега ви очаква период на стабилност и просперитет. Знаете точно какво трябва да направите и на кого да се обадите за съвет.

Любов — Вниманието на една Дева ви гарантира, че сте желан партньор. В любовта ви върви.

Здраве — Внимавайте с храните.

Водолей

Работа — Креативни сте, но също така и мързеливи тази седмица. Трябва да имате основателна причина, за да се възползвате от пълния си потенциал. Не изпускайте дадените поводи.

Любов — Емоциите отново са ви завладели и не знаете какво да направите. Сега е времето да спечелите това, което искате.

Здраве — Отлично.

Риби

Работа — Ваша идея ще зарадва всички колеги. Определено ви върви тази седмица в полето на бизнеса, а на лицето ви може да се види само удоволствие.

Любов — Среща с човек от миналото възпламенява страстите ви, но не можете да решите как ще приключи това. За сега сте изпълнени с желание за работа и труд.

Здраве — Добро.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!