You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп: 15-21 май

Седмичен хороскоп: 15-21 май

Седмичен хороскоп 15 - 21 май
Седмичен хороскоп 15 – 21 май

Овен

Работа — Социалния статут на Овните тази седмица определено се променя към по-добро. Започвате да получавате резултати за всички неща, върху, които сте работили миналите седмици, или за които мечтаете. Успех!

Любов — Търсите си поводи за интересни познанства, а такива ще има в изобилие — на път, вечерни срещи, в кафене или на работното място.

Здраве — Внимавайте за настинки.

Телец

Работа — Тази седмица телците се чувстват като притиснати в ъгъла. Чувстват нужда да се превърнат в лъвове и да тръгнат към своите цели. Имате подкрепата на приятели, на които сте помогнали. На хоризонта се очертават и много амбициозни проекти, от които ще имате полза.

Любов — Мечтите от предходните периоди се превръщат в реалност.

Здраве — Внимавайте за бактериални инфекции.

Близнаци

Работа — Може да сте индивидуалисти, но това е период, в който по-добре ще функционирате в група. Ситуациите се променят, а вие ставате доста импулсивни. Свържете се със стари колеги и вървете разумно напред.

Любов — Вашата импулсивност привлича противоположния пол. Възможно е обаче новият ви партньор да се окаже обвързан, а при много Близнаци се очертава и среща с човек от миналото.

Здраве — Възможно главоболие.

Рак

Работа — Финансовата ситуация се подобрява. Мислите, как да подобрите своя бизнес статут, а от края на седмицата нещата ще започнат да се движат в тази посока.

Любов — Опитайте се да не повторите грешките от миналото — като избор на партньор или връзка, която не е била за вас.

Здраве — Спазвайте диета.

Лъв

Работа — Необходимостта от всякакъв вид свобода нараства. От това в каква посока ще осъществите плановете си зависи и успеха на бизнес сцената. Обикновено сте добри в изпълняването на много задачи едновременно, но сега е време за конкретни цели.

Любов — Време е да сложите точка на миналия период. На свободните лъвове им предстои съвсем случайно запознанство с човек, който пътува или се мести в чужбина.

Здраве — Внимавайте с промените във времето. Възможна е настинка или проблеми с кръвното.

Дева

Работа — В миналия период, по-голямата част от работата ви се случва лесно. Предстоящите бизнес отношения изискват от вас изискват повече концентрация и внимание. Бъдете перфекционисти.

Любов — Имате проблеми в личен план. Това може да бъде по-тежко за момичетата Деви, които са в отношения, които не работят.

Здраве — Проблеми с безсънието.

Везни

Работа — Проблеми в работата и разрешаване на някои спорове. Възможни са конфликти на работното място заради неизпълнени докрай задачи

Любов — Опитайте се да отложите вземането на важни решения и бъдете готови нещата да бъдат завършени до край.

Здраве — Възможни са проблеми с панкреаса.

Скорпион

Работа — Настоящата позиция на планетите показва, че много неща няма да се реализират, както сте ги планирали. Въоръжете се с търпение. Много скоро ще се радвате на по-добри резултати.

Любов — Период изпълнен с много емоционални събития. В личен план ви предстоят много хубави неща.

Здраве — Отлично.

Стрелец

Работа — Най-накрая се радвате на финансова стабилност. Проблеми, с които се опитвате да се справите от дълго време, ще бъдат най-после разрешени. Очакват ви нови успехи и сериозни финансови постъпления.

Любов — Възможни са конфликтни ситуации с партньора. Не наливайте излишно масло в огъня.

Здраве — Променливо настроение.

Козирог

Работа — Опитайте се да създадете контакти, които ще ви помогнат да се справите най-вече със сегашната ситуация. Като цяло работата ще зацикли през този период.

Любов — Не взимайте необмислени решения, за да не съжалявате по-късно.

Здраве — Стомашни проблеми.

Водолей

Работа — Най-важното в периода, който предстои, е да бъдете внимателни в боравенето с финанси и финансови трансакции. Не подписвайте нищо важно.

Любов — Егото ви ще създаде проблеми с партньора ви, които са на път да се превърнат в ежедневие. Само с много компромиси и сериозна толерантност можете да ги преодолеете.

Здраве — Простуда.

Риби

Работа — Чувствате нужда за промяна на работното място. Възможни са различни конфликтни ситуации с партньора. Ако искате да се разреши тази ситуация, най-важното е да бъдете обективни.

Любов — Труден период за решаване на някои ситуации, които са актуални в миналия период.

Здраве — Стрес.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!