You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 15- 21 януари

Седмичен хороскоп 15- 21 януари

Седмичен хороскоп 15 - 21 януари
Седмичен хороскоп 15 – 21 януари

Овен

Тази седмица ще бъде динамична за вас. Очакват ви много успехи на работното място и много идеи. Запазете си мисълта и си я запишете някъде. Реализирайте плановете си едва след петък.

Мислите, че вашият партньор е най-добрият ви приятел, затова сте наистина щастливи в любовта. Тази седмица ще прекарате повече време с половинката и това ще ви помогне да се преоткриете. Ако сте свободни, ваш приятел може да ви запознае с интересна личност.

Внимавайте с паданията

Телец

Бъдете много предпазливи в бизнеса и с конфликтите спрямо останалите си колеги. Добре е да бъдете внимателни със сключванията на сделки тази седмица.

Обвързаните представители на зодиака ще се радват на прекрасна връзка. Вашата любов ще бъде непоколебима. Ще се чувствате подкрепени в своята любов и обгрижвани от партньора.

Повече сън.

Близнаци

Динамична седмица, изпълнена с нови задачи на работното място. Не предприемайте прибързани действия, изчаквайте обстановката около вас да се успокои.

В любовен план ви очакват интересни и вълнуващи емоции. Ще се чувствате сближени с партньора си. Не разваляйте идилията със срещи със стари партньори. Свободните ще видят интересна личност на хоризонта.

Пазете се от простуди.

Рак

Имате чувството, че проблемите ви следват навсякъде. Въоръжете се с търпение. В крайна сметка всичко ще се разреши във ваша полза. Очаквайте промяна в положителен план от следващата седмица.

Революция в любовния живот на рака! Това ще се случи заради новата Луна, която ще се отрази на вашия любовен живот С любимия човек, ще имате възможност да започнете нов етап на връзката си. Бъдете готови да проявите по-голяма гъвкавост и да се справяте с дребните проблеми, които ви очакват.

В здравословен план се пазете от простуди и фрактури.

Лъв

Ядовете в работата няма да ви оставят и тази седмица, но към края на седмицата нещата ще се променят. Не влизайте в конфликти с колегите си. Особено за дребни недоразумения.

В любовен план ви очакват много красиви моменти. Щастието и късметът са на ваша страна. Ако скоро срещнете интересна личност, има шанс, отношенията ви да се развият. Обвързаните Лъвове ще се радват на сладка любов.

Пазете се от падания