You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 17 – 23 октомври

Седмичен хороскоп 17 – 23 октомври

Овен

Работа — Натоварена работна седмица, но ползотворна за вас Овни. Ще се радвате на по-доброто работно място или на увеличените приходи.

Любов — Партньорът ви подкрепя и е с вас във всички моменти. Понякога трябва повече да покажете емоциите, които изпитвате към партньора си.

Здраве — Добро.

Седмичен хороскоп 17 - 23 ноември
Седмичен хороскоп 17 – 23 октомври

Телец

Работа — Колегите ви не проявяват никакво разбиране към личните ви проблеми. Гледайте да се справите ефективно със ситуацията, в която сега се намирате.

Любов — Влюбени сте, но не искате да го признаете дори на себе си.

Здраве — Спортувайте повече.

Близнаци

Работа — Не очаквате помощ от колеги, но тя със сигурност добре ви дойде. Внимавайте с работните задачи.

Любов — Харесвате някого, с когото работите. Но на вас се пада да направите първата стъпка в комуникацията.

Здраве — Намалете напрежението.

Рак

Работа — Вашата финансова ситуация се подобрява и не преживявате с много загуби. Всичко е добре и така трябва да бъде. Време е за нови планове.

Любов — Влюбени и щастливи, не сте наясно какво всъщност се случва в емоционалните отношения. Внимавайте с партньора.

Здраве — Добро.

Лъв

Работа — Не се разочаровайте от негативните тенденции, които сега са в сила. Каквото и да се случи, вие знаете, че сте достатъчно способни и силни, за да се измъкнете и да победите.

Любов — В любовта ви върви тази седмица. Наслаждавайте се на връзката си.

Здраве — Внимавайте за настинки.

Дева

Работа — Вие умеете да бъдете перфектни сътрудници, така че може би е време да започнете да мислите за сътрудничество с големи компании. За начало, това може да бъде един проект, в който ще участвате като свободно наети лица.

Любов — Бавно се отдалечавате един от друг, но това не трябва да означава катастрофа. Просто направете място за себе си. И в малките игри включете въображението!

Здраве — Избягвайте пикантни храни.

Везни

Работа — Най-накрая един ден без интриги. Всичко си върви по план, така че оставете нещата да се развиват. Няма причина за безпокойство.

Любов — Страстни прегръдки, целувки и нежност … .забравете за това днес. Романтични сте и искате да се влюбите, но бъдете внимателни. Можете да влезете в трудна връзка.

Здраве — Възможна простуда.

Скорпион

Работа — Успехът ви е гарантиран, само когато правите нещата така, както вие умеете. Така че, знанията, опитът и упоритостта ще ви помогнат. Без грешка.

Любов — Днес искате всички да ви харесат. Но дори и вие знаете, че това не е добра идея. В края на деня можете да останете разочаровани.

Здраве — Проблеми със ставите.

Стрелец

Работа — Още известно време ще бъдете под някакъв работен стрес, но състоянието на банковата сметка ви връща усмивката на лицето … .Периодът пред вас използвайте, за да приключите започнатите неща.

Любов — Послушайте съвета на хора от обкръжението си и се освободете от емоционалните травми.

Здраве — Проблеми с гърба.

Козирог

Работа — Вие сте експерт по находчивост. Нещата не вървят, както трябва и днес са възможни непредвидени проблеми. Вие ще успеете с тях и в края на деня ще излезете като победител. Но на каква цена и колко ще продължи? Това е точното време да промените стратегията.

Любов — В любовен план всичко се развива прекрасно.

Здраве — Стабилно.

Водолей

Работа — Вие сте човек, който повече се води от интелекта, отколкото от емоциите, така че няма причина днес да се отказвате от това. Внимавайте в отношенията с колегите си, възможни са конфликти.

Любов — Вашият чар разоръжава всички, особено ако от другата страна е някой, който прелива от самочувствие.

Здраве — Пазете се от главоболие.

Риби

Работа — Вашата професионална позиция е стабилна. Но може би, все пак трябва да се кандидатирате за по-добро работно място. Или в нова фирма, кой знае?!

Любов — Днес е чудесен ден за щастие и любов. Може би ще се запознаете с нов човек, или ще започнете съвместен живот.

Здраве — Органите за дишане са слабата ви точка.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!