You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 18 – 23 юли

Седмичен хороскоп 18 – 23 юли

Седмичен хороскоп 18 - 23 юли
Седмичен хороскоп 18 – 23 юли

Овен

Работа — Тази седмица сте малко притеснени за плановете си, които не се движат в правилната посока. Нищо не става, както го искате. Време е да бъдете откровени със себе си и да се замислите какво всъщност искате от кариерата си.

Любов — В любовен план определено ви върви тази седмица. Нещата най-накрая се нормализират и сега можете на спокойствие да се насладите на връзката с партньора си.

Здраве — Повече тренировки тази седмица.

Телец

Работа — Звездите са повече от благоприятни за вас тези дни, поне що се отнася до бизнес плановете ви. Продължавайте в същия дух, защото определено ви върви. Внимавайте за финансите, които харчите по-бързо, отколкото ги печелите. Малко пестеливост ще ви се отрази добре.

Любов — Във вашия живот се появява нова, интересна и очарователна личност, на която не можете да устоите.

Здраве — Повече тренировки и внимавайте със здравето.

Близнаци

Работа — Стресовият период премина и в крайна сметка може малко да се отпуснете тази седмица. Не се нервирайте за глупости, в крайна сметка всичко ще се получи добре. Време е за нови планове.

Любов — Страстите се успокояват и вие в момента се наслаждавате на почивка сами с партньора си. Любовта буквално е във въздуха около вас.

Здраве — Не се нервирайте, няма нужда от това.

Рак

Работа — Още една седмица пълна с напрежение, но хуморът дори и в най-трудните моменти не ви напуска. Оптимизмът ви води към победа и този път.

Любов — Необходимо ви е малко време, за да бъдете отново себе си и отново да спечелите партньора, приятелите и хората, които са важни за вас.

Здраве — Внимавайте с напрежението.

Лъв

Работа — Доминирате на работното място, а това не се харесва на колегите ви. Те биха искали да сте по-малко успешни, затова ще се опитат по всички начини да ви саботират, внимавайте повече.

Любов — Партньорът и този път ви е най-голямата и най-силната подкрепа. Без втората половина не бюст знаели как биха преодолели тежките дни.

Здраве — Повече почивка и сън.

Дева

Работа — Усилената работа ви изчерпва, имате нужда от почивка или екскурзия. Планирайте дълго пътуване сами или с близките си, за да си починете от работата.

Любов — Партньорът ви се измъчва от ревност, а всичко това се отразява и на вас. Затова почивката и разговорът са най-доброто решение.

Здраве — Добро.

Везни

Работа — Очаквайте нови финансови успехи, за каквито никога не сте мечтали. Повярвайте, ще ви се случат точно сега. Най-добрите неща се случват тогава, когато най-малко очаквате.

Любов — И през тази седмица ще се стараете да покажете, че имате емоции, въпреки че продължавате да се криете под броня и да не показвате чувствата си на близките си хора.

Здраве – Подобряване на здравословното ви състояние.

Скорпион

Работа – Не можахте да предвидите настъпващите финансови неудобства. Знаете, че всичко ще бъде наред, но този период със сигурност е труден за вас.

Любов – Време за почивка с партньора ви, е това, което желаете тази седмица. А според звездите това ще се реализира. Ваканция, почивка и любов са ви повече от необходими, защото в работата не ви цъфтят рози.

Здраве – Намалете напрежението.

Стрелец

Работа – Целта е постигната, сега се наслаждавайте на това. След почивката, би било добре да се съсредоточи повече върху новите планове, защото на този етап сте достигнали максимума на настоящия бизнес план.

Любов – Любовта ви продължава цъфти, а може би това ще се случи и в бъдеще. Романтика за двама, ви очаква тази седмица.

Здраве – Повече упражнявайте.

Козирог

Работа – Вие сте човекът, който решава проблемите, така че това и сега се очаква от вас. Не знаете на кого да се доверите, така че предпочитате да работите сами, вместо да разчитате на другите.

Любов – Оставете любовта да си върви по своя път, защото смятате, че така е най-добре. Дайте повече свобода на партньора си.

Здраве – Възможно безсъние, повече почивка.

Водолей

Работа – Който не рискува, той не печели. Вашата финансова ситуация е благоприятна, защото можете да рискувате. Време е да покажете вашите предприемачески способности.

Любов – Имате сериозни проблеми от емоционален характер, а партньорът ви не проявява разбиране. В любовта определено не ви върви тази седмица.

Здраве – Болки в гърба.

Риби

Работа – Бизнес плановете ви са повече от успешни тази седмица, а това се отразява и на финансовото ви положение. Време е и на вас да ви тръгне в работата, което се случва точно сега.

Любов – Чувствате се депресирани и емоционално хаотични. В любовен план нещата не са розови. Спокойно, на всеки може да му се случи.

Здраве – Възможни нервност и стрес.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!