You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 18 – 24 септември

Седмичен хороскоп 18 – 24 септември

Седмичен хороскоп 18 - 24 септември
Седмичен хороскоп 18 – 24 септември

Овен

РАБОТА — Бъдете внимателни с кореспонденция, срещи и документация до 22 септември, тъй като се задават сериозни проблеми за вас в този период. Можете да очаквате по-ясна картина и по-добри условия на труд от 24 септември, когато звездите ще променят посоката ви на кариерно развитие с помощта на Плутон.

ЛЮБОВ — Овните, които са в дълги връзки ще искат да узакони своята любов. Сега е идеалният момент да изберете дата на сватбата!

ЗДРАВЕ — Добро.

Телец

РАБОТА — Значително подобряване на финансовата ситуация ще се усети от 22 септември. Именно тогава владетелят на материални блага — планетата Меркурий, ще започне да изсипва рога на изобилието върху вас.

ЛЮБОВ — Връзките ви са хаотични и нетрайни. Добре е тази седмица свободните Телци да успокоят своята емоционална и еротична енергия и страстни желания. Така ще могат да се съсредоточат в областта на кариерата, изследванията и обучението. С връзките просто не ви върви тази седмица. Посветете се на другите си занимания.

ЗДРАВЕ — Добро.

Близнаци

РАБОТА — Очакват ви проблеми и предизвикателства. Имайте предвид, че нещата около вас тази седмица постоянно ще се объркват, така че бъдете внимателни в общуването и с документацията до 22 септември.

ЛЮБОВ — По време на парти в последната седмица на септември, няма да останете безразлични към една атрактивна представителка на зодия Везни или коварна Дева.

ЗДРАВЕ — Повече тренировки.

Рак

РАБОТА — Дилемата около промяната и прехода на новото работно място може да ви въвлече в неудобна ситуация. Най-вероятно ще останете без работа в период от десетина дни — от 19 до 28 септември.

ЛЮБОВ — След дългия период на ухажване, в последните дни на септември, ще имате възможност да развиете връзката си и да осъществите по-близък контакт.

ЗДРАВЕ — Повече разходки.

Лъв

РАБОТА — В този период може да се развиват частните дейности, свързани с маркетинг, медии, дизайн, строителство и архитектура. Продължавайте само напред.

ЛЮБОВ — Вашата грижа, постоянство, любов и участие в ежедневния живот, бавно ще успокоят партньора ви и ще го накарат да ви се отдаде емоционално.

ЗДРАВЕ — Упражнявайте се повече.

Дева

РАБОТА — От 22 септември финансовото ви състояние ще започне да се стабилизира. В този период вие ще можете да възстановите репутацията на бизнеса си с редица отстъпки и промени, и да започнете цикъла на финансово възстановяване.

ЛЮБОВ — От 22 септември ще започнете и процеса на емоционално и психическа рехабилитация, за което ще ви трябват мир и спокойствие.

ЗДРАВЕ — Добро.

Везни

РАБОТА — Безработните Везни през последното десетдневие от септември имат възможност да си намерят работа и да се установят трайно. Бъдете внимателни в избора, защото това е вашият шанс!

ЛЮБОВ — В последното десетдневие на месеца, ви очаква и подобряване на личния и социален живот. Това е, което търсите.

ЗДРАВЕ — Главоболие.

Скорпион

РАБОТА — Най-накрая новата бизнес ситуация ще се окаже много полезна за вас. Тя допълнително ще ви стимулира и ще ви донесе по-големи месечни доходи.

ЛЮБОВ — Към края на месеца, на беседа или на някой митинг ще срещнете сродна душа, която ще разпознаете в представител на знаците Риби, Рак, Скорпион или Везни.

ЗДРАВЕ — Повече движение пеша.

Стрелец

РАБОТА — От 22 септември, когато Меркурий най-после започва да оказва полезно влияние върху кариерата ви, ще сключите изгодни договори, които ще ви помогнат да продължите с изграждане и разширяване на бизнеса.

ЛЮБОВ — До 22 септември, планетата на партньорските отношения Венера ви влияе негативно и ви създава безпокойство. Неслучайно отношенията ви с партньора и близките ви са се влошили. Зачестили са също и недоразуменията, конфликтите и лошата комуникация. Бъдете предпазливи.

ЗДРАВЕ — Добро.

Козирог

РАБОТА — Готвите се за нови успехи, а от средата на седмицата ще имате наистина изключителен тласък на кариерата си. Вие ще си върнете силата и с новата енергия ще пристъпите към работата.

ЛЮБОВ — Съвместното ходене на кафе и обяд, ще ви накара да се сближите, и след кратко ухажване чрез SMS съобщения и една вечерна пледоария, ще се озовете в топлата прегръдка на колега или колежка…

ЗДРАВЕ — Възможно главоболие.

Водолей

РАБОТА — Нужна ви е малко почивка, така че сте решили да отдъхнете малко повече, за да съберете необходимата енергия.

ЛЮБОВ — Вашият любовен живот ще бъде доста нестабилен до края на септември, а след това бъдете предпазливи. Представители на Овен или Лъв няма да откликнат на чувствата ви.

ЗДРАВЕ — Добро.

Риби

РАБОТА — Връщайки се на работното място, бурите ще се успокоят, а вие с подновена енергия продължавате съвестно да си вършите работата.

ЛЮБОВ — Преминали сте през трудна връзка, но в края на месеца ще позволите да ви обвият емоциите на нежност и ще се радвате на магията на любовта.

ЗДРАВЕ — Освободете се от стреса чрез спорт.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!