You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 20 – 26 февруари

Седмичен хороскоп 20 – 26 февруари

Седмичен хороскоп 20 - 26 февруари
Седмичен хороскоп 20 – 26 февруари

Овен

Работа: В началото сте на много важен период що се отнася до работата. Няма нужда от нервност, не си хабете силите. Фокусирайте се! Възможно е сътрудничество с чужбина …

Любов: Очаква ви спад в любовен план. Възможно е съмнение във верността на любимия човек.

Здраве: Проблеми с бъбреците.

Телец

Работа: Възможно е в бързината да направите някои погрешни ходове този период. А това носи и евентуални щети. Внимавайте!

Любов: Многобройните задължения ще ви попречат да посветите достатъчно внимание на любимия човек. На свободните представители на зодиака им предстои интересна среща в работната среда.

Здраве: Внимавайте за хрема.

Близнаци

Работа: Ще бъдете в състояние да вземете важно решение във връзка с работата в периода, който следва. Ще ви се оказва помощ за напредък в кариерата. За безработните е възможна нова заетост. Очаквайте помощ от личност, на която и вие сте помогнали някога.

Любов: Предстои ви интересна среща с човек, който ще промени някои ваши виждания за живота. Излизайте по-често.

Здраве: Алергии.

Рак

Работа: На път сте да постигнете по-висока позиция в кариерата. Периодът ще ви даде безброй възможности за развиване на бизнес сферата.

Любов: Възможна връзка, която ще прерасне в нещо по-сериозно.

Здраве: Мигрена.

Лъв

Работа: Добър период за печалба. Възможна оферта за големи проекти. Успех!

Любов: Свободните членове ще имат много оферти. Оглеждайте се за Водолей.

Здраве: Проблеми с кожата.

Дева

Работа: Лошата концентрация може неудобно да засегне някои ваши планове и тяхното изпълнение. Покажете търпение в периода, който предстои.

Любов: Ще трябва да бъдете толерантни по отношение на любимия и да направите някои отстъпки, които са необходими за постигане на хармония в любовния живот.

Здраве: Внимавайте за черния дроб.

Везни

Работа: Ще бъдете в състояние да вземете важно решение във връзка с някои обяви. Към края на месеца е възможна солидна парична печалба.

Любов: Харесвате личност, за която сте чували някои интригуващи неща. Ако изберете да се впуснете в афера с този човек, бъдете готови на всичко.

Здраве: Пазете се от вирусни инфекции.

Скорпион

Работа: Обещаващ период за всички Скорпиони, които се занимават с частен бизнес. Предстоят ви много интересни преживявания, така че не се поддавайте на подозрението и недоволството.

Любов: Очаква ви страстен период в любовния живот.

Здраве: Проблеми със зрението.

Стрелец

Работа: Спокойно може да започнете с реализацията на вашите планове и проекти. Обещаващ период за тяхната реализация. Успех за всички, които се занимават със спорт.

Любов: Един човек се интересува от вас, до края на месеца тази връзка ще се материализира.

Здраве: Внимавайте за ишиас.

Козирог

Работа: Бъдете готови на големи рискове, защото следва период на реализация на големи проекти и планове. Очаквайте добри приходи към края на месеца.

Любов: Напрегнати сте и раздразнителни, което може неблагоприятно да повлияе върху любовния живот, който може да завърши до големи сблъсъци.

Здраве: Проблеми с дихателните пътища.

Водолей

Работа: Ще се създаде благоприятна атмосфера да успеете в реализацията на дълго планирани идеи. Бъдете смели и ги реализирайте.

Любов: Някой е много настойчив да се срещне с вас и ще успее до края на месеца.

Здраве: Настинка.

Риби

Работа: Ако е необходимо да промените някои свои виждания направете го, защото може да бъде във ваша полза да се решат някои много важни неща.

Любов: Партньорът ви проявява немалка доза ревност към вас, защото не проявявате особен интерес към него. Покажете му повече внимание и търпение.

Здраве: Проблеми със стомаха.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!