You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 21 – 27 август

Седмичен хороскоп 21 – 27 август

Седмичен хороскоп - 21 - 27 август
Седмичен хороскоп – 21 – 27 август

Овен

Работа — Бизнес плановете ви се движат повече от успешно тази седмица, което също така се отразява и на финансовото ви състояние. Време е и за вас нещата да тръгнат на добре, което се случва точно сега.

Любов — Имате важни проблеми от емоционален характер, а вашият партньор не проявява разбиране. В любовта не ви върви никак тази седмица.

Здраве — Добро.

Телец

Работа — Не се отчайвайте, ако приходите ви намаляват значително. Тази тенденция няма да продължи в тази посока и не се отчайвайте, поради продължаващите аспекти, които не вървят ръка за ръка.

Любов — Един човек не спира да събужда нещо специално и необичайно у вас, а вие не сте готови да реагирате все още.

Здраве — Болки в гърба.

Близнаци

Работа — Бизнес плановете ви вървят добре и имате силно желание да продължите да инвестирате. Бъдете внимателни и информирани, но не се страхувайте да рискувате. Който не рискува, той не печели.

Любов — Твърде сте притеснени, за да привлечете вниманието на човека, който ви харесва, но именно вие ​​сте тези, които трябва да направите първата стъпка.

Здраве — Здравето ви е добро.

Рак

Работа — Не сте достатъчно отговорни към своите задължения, така че шефът ви може да ви смъмри. Имате достатъчно време да обърнете внимание на някои подробности и да въведете всичко в ред.

Любов — Имате възможност да се запознаете с изключително интересен човек на партито, което планирате. Ако нещо ви пречи, не се отчайвайте.

Здраве — Отлично.

Лъв

Работа — Вашият бизнес план протича гладко и сте наясно, че притежавате всички качества, които могат да ви помогнат да заемете и по-високи позиции.

Любов — Партньорът ви не иска да споделя много неща с вас. Има и сериозна доза тревога в отношенията ви, което може да ви хвърли в отчаяние.

Здраве — Високо напрежение.

Дева

Работа — Не се отчайвайте, дори и проблемите да се стоварят върху вас с пълна сила. Каквото и да се случи, вие знаете, че сте достатъчно способни да се справите с тях.

Любов — Партньорът ви се измъчва от проблеми, а всичко това се отразява и на вас. Затова почивката и разговорът са най-доброто решение.

Здраве — Твърде сте уморени.

Везни

Работа — Вашата финансова ситуация се подобрява в много отношения, а и не разполагате с много загуби. Всичко обаче се развива добре и така трябва да бъде. Време е за нови планове.

Любов — Чувствате се чудесно в присъствието на един Овен, но дори и вие самите не знаете какво да направите, когато тази ситуация е под въпрос.

Здраве — Упражнявайте се повече.

Скорпион

Работа — Изглежда, че колегите ви не проявяват никакво разбиране към сегашното ви състояние. Старайте се да поправите ситуацията, в която в момента се намирате.

Любов — Вие сте влюбени, но не го признавате дори пред себе си.

Здраве — Повече тренировки.

Стрелец

Работа — Ако работите на частно, имате отлични възможности за бизнес, така че ги използвайте през следващия период.

Любов — Ако сте сами не трябва да се отчайвате, защото се вижда промяната, която наближава.

Здраве — Сърдечна аритмия.

Козирог

Работа — Зарежете всичко, което правите. Отидете на почивка. И след почивката, помислете добре какво наистина искате от себе си и от другите, независимо дали те са ви равни или ви превъзхождат в йерархията.

Любов — Вие изобщо не се интересувате от любовния си живот. Вашата любовна връзка вече не е филм, а направо латиносериал.

Здраве — Добро.

Водолей

Работа — Бизнес плановете ви вървят много успешно тази седмица, което е видно и от вашата банкова сметка. Време е да се възползвате от тези благоприятни обстоятелства.

Любов — Партньорът ви е все още тук, за ваша най-голяма подкрепа, каквото и да се случва. А вие сте щастливи от това.

Здраве — Добро.

Риби

Работа — Не сте в състояние да изберете с кого да се срещнете, но също така и да се справите с предизвикателствата, които ви очакват. Не се отчайвайте, защото ви очаква отличен период.

Любов — Нарастващото напрежение в брака може да бъде катастрофално за вас. Опитайте се да бъдете по-отворени към себе си и да признаете слабостите, на които трябва да обърнете внимание в следващия период.

Здраве — Безсъние.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!