You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 27 март – 2 април

Седмичен хороскоп 27 март – 2 април

 

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

Овен

Работа: Предстои доста благоприятен период за представителите на първия от зодиакалните знаци. Възможна е промяна на работната позиция, заемане на по-висок пост. Въоръжете се с достатъчно сила и търпение за събитията, които следват.

Любов: Очаква ви бурен любовен период. Възможни са малки разногласия с любимата личност, но не се притеснявайте — всичко ще бъде наред.

Здраве: Отлично.

Телец

Работа: Не прекалявайте с много работа в периода, който следва. Оглеждайте нещата от конструктивната им страна. Интуицията ще ви служи добре и ще ви помогне в решаването на вашите бизнес проекти.

Любов: Вашата връзка ще бъде поставена на сериозно изпитание. И ако е изградена на стабилна основа тя ще оцелее, в противен случай следва раздяла.

Здраве: Добро.

Близнаци

Работа: Пречките, които ще срещнете в този период, ще бъдат урок за вас. Ще трябва да постъпите зряло в решаването на поставените задачи. Бъдете търпеливи, нищо не се решава за един миг.

Любов: Бъдете на чисто за всичко, което искате и очаквате от партньора си. Може да бягате в света на фантазиите, но това със сигурност няма да ви помогне.

Здраве: Бъдете физически активни.

Рак

Работа: Ще бъдете пълни с нова, свежа енергия, а също така и с ентусиазъм. Ще получите най-добрите бизнес оферти и предложения. Успех!

Любов: Ще летите в облаците. Вашата симпатия към един човек, може да премине в нещо по-сериозно.

Здраве: Внимавайте с храненето.

Лъв

Работа: Въздържайте се от импулсивни решения, които се отнасят до решаването на някои работни задължения. Периодът не е благоприятен за подписване на бизнес и други договори. Заложете на спокоен подход към нещата.

Любов: Малко романтика би могла да бъде най-доброто, което ви се е случвало в последно време, но все пак не бързайте. Ще спечелите нечие сърце с вроден чар.

Здраве: Минете на диета.

Дева

Работа: Скъпи Деви, очаква ви вълнуваща седмица. Ще бъдете отворени за експерименти, пътуване, обучение на нови умения и т.н. Важно е да останете с отворено съзнание.

Любов: Вие умеете чудесно да преценявате дадена ситуация. И ясно осъзнавате, че не всичко е наред. Не бързайте, дайте си шанс!

Здраве: Повече разходки на чист въздух.

Везни

Работа: Дребни неприятности може да ви причинят малки неудобства. Затова е най-добре да се фокусирате върху работата. Не позволявайте на нищо да ви разстрои и да ви причини дисбаланс.

Любов: Ще трябва да говорите с вашия партньор за някои нерешени въпроси, които са настъпили от миналия период. Свободните представители, че е възможно да се влюби в интересен човек.

Здраве: Повече сън.

Скорпион

Работа: Внимавайте за атмосферата, която цари в работното ви обкръжение. Ще ви бъде необходима допълнителна енергия, за да решите някои неща. Може би ще трябва да успокоите две личности, които не са били в добри отношения. Добре, концентрирайте се!

Любов: Ще научите за някаква особеност на вашия партньор, за която до сега не сте знаели. Очаква ви доста бурен емоционален период.

Здраве: Възможно понижаване на енергията.

Стрелец

Работа: Опитайте се да гледате нещата от положителната страна. И въпреки че сте планирали нещо хубаво, бъдете готови за някои неочаквани препятствия. Останете сдържани.

Любов: Излизайте повече, бъдете по-активни, възможно е да срещнете своя потенциален партньор в някой ресторант или клуб.

Здраве: Тренирайте повече.

Козирог

Работа: Възможно е да бъдете повишение на работното място. На добър час! Очакват ви големи успехи.

Любов: Ще трябва да положите допълнителен труд, за да успее вашата връзка. Направете нещо романтично за своя партньор. Може би вечеря на свещи!

Здраве: Ревматизъм.

Водолей

Работа – Планове, работа и само работа. Може би сте се ангажирали с твърде много неща. Сега е твърде късно да се откажете.

Любов – Един човек изисква цялото ви внимание.

Здраве – Тренирайте повече.

Риби

Работа – Работата не ви пречи, вие сте работохолик. Вашата силна психика ви дава сила да устоявате на предизвикателствата.

Любов – В унисон сте с партньора си и връзката ви се развива прекрасно. Намерете малко повече време, за да бъдете заедно.

Здраве – Добро.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!