You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 3 – 10 септември

Седмичен хороскоп 3 – 10 септември

Седмичен хороскоп 4 - 10 септември
Седмичен хороскоп 4 – 10 септември

Овен

ЛЮБОВ: Действате изнервящо на партньора и сте прекалено интуитивни по отношение на емоциите.

КАРИЕРА: Отлично настроение ще ви съпътства през седмицата. Идеите ви не са лоши, особено когато става дума за решаване на бизнес ситуация около вашите финанси.

ЗДРАВЕ: Водете здравословен начин на живот.

Телец

ЛЮБОВ: Някой създава пречки във вашата връзка и тя започва да ви дразни. Пригответе се за силна емоционална драма.

КАРИЕРА: Ще ви притесняват някои колебания през следващия период, които не успяхте да разрешите в предходния период. Чувствате нужда нещо да промените нещата.

ЗДРАВЕ: Бъдете внимателни тази седмица и се пазете от настинки.

Близнаци

ЛЮБОВ: Партньорът ви е малко ядосан заради отношението ви на недостъпна личност. Бъдете внимателни към чувствата му.

КАРИЕРА: Без значение от вида на проблемите, на които попадате в работата, вие и след това оставате активни в играта. Също така, може да се стигне до неудобства свързани с необосновани промени, които сами сте предложили.

ЗДРАВЕ: Внимавайте с хроничните заболявания.

Рак

ЛЮБОВ: Настойчиво ви привлича човек от миналото и вие се двоумите дали да му позволите повторно да влезе в живота ви.

КАРИЕРА: Поддържате супер сътрудничество с клиенти, което се вижда и в делови план, и което върви все по-добре. Не пропускайте шанса да извлечете по-големи ползи.

ЗДРАВЕ: Намалете стреса.

Лъв

ЛЮБОВ: Още сте в настроение за караници, отколкото за разговори с партньора.

КАРИЕРА: Поради вашето невнимание, успеха ви бяга на косъм. Ще претърпите малък застой, но резултатите няма да закъснеят.

ЗДРАВЕ: Главоболие.

Дева

ЛЮБОВ: Емоционалната страна ви е повече свързана с похот. Бъдете спокойни в своите намерения и тогава може нещо положително да се случи.

КАРИЕРА: Хората ви възприемат като голям мъдрец, и действително по същество вие сте такива. Мнозина ви търсят за съвет, който безкористно давате.

ЗДРАВЕ: Повишена секреция на хормоните.

Везни

ЛЮБОВ: Ще бъдете отворени за разговор с партньора си, а е възможно да прекарате повече километра, за да се случи нещо по-конкретно.

КАРИЕРА: Идеята, която ще изработите в първата част от седмицата, ще ви донесе решение на ситуацията за следващия период. Наясно сте колко струвате и как искате да се отнасят към вас.

ЗДРАВЕ: Радвате се на отлично здраве.

Скорпион

ЛЮБОВ: Не искате да бъдете сами, така че трябва да направите нещо изключително, когато става въпрос за големия въпрос. Чувствате се раздразнени. Възможни са неочаквани, но желани срещи с представители на зодия Лъв.

КАРИЕРА: Вашата гордост не ви позволява по-голямо сътрудничество с човек, който е готов да ви се наложи, когато става дума за нови бизнес предизвикателства.

ЗДРАВЕ: Повече тренировки.

Стрелец

ЛЮБОВ: Партньорът ви е малко ядосан, тъй като сте недосегаеми за него. Проявете повече внимание и загриженост към чувствата му.

КАРИЕРА: Въпреки лошите сегменти на вашия бизнес, ще се задържите на пазара. Може да се стигне до дискомфорт от необосновани промени, които сами сте предложили.

ЗДРАВЕ: Внимавайте повече за здравето си.

Козирог

ЛЮБОВ: Чувствате се влюбени и щастливи, а всъщност не сте наясно какво реално се случва.

КАРИЕРА: Не се отчайвайте от настоящата ситуация. Тревожите се, тъй като негативните тенденции се развиват в пълна сила. Каквото и да се случи, знаете, че сте достатъчно силни и способни да се справите със ситуацията.

ЗДРАВЕ: Проверете си кръвната картина.

Водолей

ЛЮБОВ: Вашата интуиция работи много добре, когато става дума за един определен човек. Този параграф ви помага да се реши вашия емоционален живот.

КАРИЕРА: По принцип, вие сте човек, който е много наясно с някои ходове на шефа си и определено чувствате по-силната доза манипулация, пред която няма да отстъпите.

ЗДРАВЕ: Стабилно.

Риби

ЛЮБОВ: Искате да разрешите някои важни въпроси, когато става дума за партньора, който е прекалено тежък. Опитвате се да се отървете от веригите.

КАРИЕРА: Бързо решаване на финансови проблеми. Ще се срещнете с интересна личност, която ще ви помогне да стигнете до звездите в бизнеса си.

ЗДРАВЕ: Чувствате се добре.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!