You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 30 май – 5 юни

Седмичен хороскоп 30 май – 5 юни

Овен

Работа – Искате да докажете на колегите и началниците си, че сте ценен, смел и отдаден на работата. Готови сте да отидете дори по-далеч, докъдето другите не могат. Усилията ви ще се отплатят и всички ще ви уважават.

Любов – Партньорът ви има някои очаквания към вас. Опитайте се да ги оправдаете. Свободните овни могат да очакват някои промени в емоционално поле.

Здраве – Възможни са болки в тялото. Желателно е да приемате повече витамини.

Телец

Работа – На работа не давате най-доброто от себе си и това ви разочарова. Вместо да се депресирате най-добре е да се намери начин и да решите проблемите, които ви притесняват. Поговорете с колегите, на които имате доверие и в края на седмицата си тръгнете по-рано.

Любов – Напрегнати сте, но сте спокойни в любовен план. Внимавайте с флиртовете, защото може да се окажете въвлечени и в някаква тайна връзка. Съветваме ви да не влизате в такава връзка, защото не само вие ще бъдете наранени, но ще нараните и партньора си.

Здраве – Спазвайте диета.

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

Близнаци

Работа – Очакват ви положителни промени в работен план. Но за да се стигне до тях, е необходимо да се ангажирате по-сериозно с работните си задачи.

Любов – Сигурни сте в любовта си към партньора, но не успяват да покажете своите емоции. Вашите бизнес оплаквания прехвърляте и в емоционалната връзка, а това се отразява негативно. Свободните близнаци ги очаква горещ флирт.

Здраве – Нервност, стрес и умора … повече почивка.

Рак

Работа – Имате твърде много доверие в колегите и сътрудниците, а това не е добре за вас. Внимателно наблюдавайте хората около вас. Внимавайте на кого се доверявате и кого подкрепяте.

Любов – Лекарството против стрес ще откриете в прегръдката на партньора. Свободните раци трябва да внимават, може погрешно да изтълкуват нечие поведение.

Здраве – През тази седмица ще чувствате умора. Релаксирайте повече и внимавайте с храненето.

Лъв

Работа – Вие сте умна, самостоятелна и творческа личност. Колегите и началниците ви ще оценят вашите характерни особености. Очаквайте повишение.

Любов – Не си играйте с чужди чувства, защото това може да ви се върне. Няма време за губене, или сте във връзка, или не.

Здраве – Проблем с очите.

Дева

Работа – Един човек във вашата фирма ви оказва голям натиск. Говорете с него и намерете начин, как да се справите с лошата ситуация на работа.

Любов – Емоционално сте изтощени и ясно го показвате. Следователно, трудно ви върви с отношенията с партньора. Помислете за временна раздяла с него. Възможно е да се окажете въвлечени в тайна връзка тази седмица.

Здраве – Проблеми с кръвообращението.

Везни

Работа – Не приемайте твърде много задължения, няма да успеете качествено да ги изпълните.

Любов – През следващата седмица, ще имате добри отношения с любимия си. Свободните Везни ги очаква интересно запознанство в интернет.

Здраве – Чувствате се добре

Скорпион

Работа – Ще ви направят предложения за работа, но по-добре е да помислите добре, преди да се впускате в нещо, което не е подходящо за знанията и образованието, които имате.

Любов – Вие сте забравили как да изразявате любовта и доверието към партньора си. Ако това не се промени, отношенията ви ще се изострян. Бъдете романтични, забавни и весели. Това ще освежи връзката ви.

Здраве – Нервност и стрес.

Стрелец

Работа – Прекалявате с критиките и ненужните кавги на работа. Това няма къде да ви отведе… Помислете.

Любов – Партньорът ви изисква повече внимание и ангажираност. Това ви задушава. Говорете с него / нея за това.

Здраве – Внимавайте за възпаление на пикочния мехур.

Козирог

Работа – Покажете инициатива и творчество. Вие сте в състояние да сбъднете мечтите си, просто е необходимо да се решите ….

Любов – Влюбени сте и открито изразявате емоциите си. Щастливи сте и доволни. Насладете се на щастието си.

Здраве – Не сте в кондиция. Помислете за някаква спортна дейност.

Водолей

Работа – Ако планирате да започнете собствен бизнес, помислете за сътрудничество с Овен, Телец или Дева.

Любов – Това е много емоционална седмица за вас. Насладете се на преживяванията с партньора.

Здраве – Проблеми с краката и ставите.

Риби

Работа – Възможно е тази седмица да чуете големи критики за ваша сметка. Но е много важно, в тези критики да виждате и положителната страна. Това може да ви помогне в напредването на кариерата ви.

Любов – Обвързаните Риби ще се радват в прегръдката на партньора, а свободните ги очаква приключение …

Здраве – Не пренебрегвайте трудностите, които имате, дайте си сметка за своето здраве.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!