You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 5 – 11 декември

Седмичен хороскоп 5 – 11 декември

Хороскоп за 5-11 декември
Хороскоп за 5-11 декември

Овен

Работа – Доскоро пренебрегвахте собствената си кариера заради кариерата на партньора, но сега трябва да се смените. Не можете да седите със скръстени ръце.

Любов – Партньорът ви разбира и ще ви даде подкрепа, каквото и да  решите.

Здраве – Добро.

Телец

Работа – Работата някак не ви е основна задача за  тази седмица. Хедонизмът е актуален и привлекателен. Внимавайте, някой може да ви наклевети за мързел.

Любов – В любовния план все още нищо интересно не се случва, но трябва повече да се появявате в компании.

Здраве – Добро.
Близнаци

Работа – Нова работа, нови задачи, нови предизвикателства. Това е седмица на промени в новата работна среда и не ви е лесно, но се опитвате да не го показвате.

Любов – Независимо от кратката раздяла с човека, който ви харесва, любовта ви цъфти и тази седмица.

Здраве – Повече тренировки.

Рак

Работа – Важно е да се успокоите, за да сплотите колектива. Няма да търпите уговорките, но за сега, спокойната атмосфера ви е най-важна.

Любов – Във връзката си сте готови на компромиси и се опитвате да поддържате баланса, но понякога се чудите докога ще продължи така.

Здраве – Повече движение пеша.

Лъв

Работа – Липсват ви  предизвикателствата, които по-рано имахте. Не можете да игнорирате своя състезателен дух и желание за развитие, а сега никак не можете и да го реализирате.

Любов – Насладете на отношенията с партньора си. Ревността ви създава проблеми, но и това ще се промени.

Здраве – Добре.

Дева

Работа – Искате най-добрата работа, но съвършенството не съществува. Въпреки че вашата зодия винаги се стреми към съвършенство, този път грешите, защото ще изпуснете куп възможности.

Любов – С любовта във всичко ви върви тази седмица. Приятни съвместни дейности и малки дреболии, които ще ви накарат да се усмихнете.

Здраве – Яжте по-малко.

Везни

Работа – Вашата нерешителност ви спира – Имате отлични планове за частен бизнес, но тъпчете само на едно място. Който не рискува, той не печели.

Любов – В живота ви идва един човек, който ще ви заинтригува и ще събуди у вас вяра в любовта.

Здраве – Добро

Скорпион

Работа – Не отказвайте бизнес оферти, може да ви се върне с лошо. Имате усещането, че разполагате с достатъчно пари, а не мислите за свободното си време и как да се наслаждавате на живота.

Любов – Вече дълго време не сте сами, но сте някак самотен. Искате да се забавлявате, само че заради работата имате малко време за това.

Здраве – Прекарвайте повече време на свеж въздух.

Стрелец

Работа – Някой на работа сериозно ви дразни, а вие не можете да го приемете и да му простите. Нерешените ситуации могат да бъдат лоши за добрия колектив.

Любов – Най-накрая голяма промяна в любовен план. Това ще промени много неща в живота ви.

Здраве – Пазете се от болки в ставите и внимавайте с големите софри.

Козирог

Работа – Финансовата ситуация е по-лоша, отколкото се надявахте. Ще дадете всичко от себе си, но ще трябва отново да осигурите време и пари, за да върнете стария си успех.

Любов – Партньорът ви проявява разбиране към вас и то точно сега, когато ви е най-нужно. Иска да ви защити, да не се отегчавате прекалено и твърде много да мислите за работата.
Здраве – Пазете се от настинки.

Водолей

Работа – Вашата сила ще се прояви на преден план тази седмица. Като флагман на работа, нямате никак лесни задачи. Голямата отговорност идва с високата позиция, на която сте.

Любов – Вашата връзка има малки колебания и недоразумения, но всичко това бързо ще се реши в края на седмицата  с разговор.

Здраве – Чувствате умора.

Риби

Работа – Дълго време не сте били под такъв натиск на работа. От вас, сякаш се очаква прекалено много. Бъдете търпеливи, труда ви ще ви се отплати и накрая ще имате възможност да обърнете внимание и на себе си.

Любов – В любовта ви върви, дори по-добре, отколкото очаквахте. Само че все още криете емоциите като змията краката.

Здраве – Добре ще се чувствате тази седмица.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!