You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 5 – 11 март

Седмичен хороскоп 5 – 11 март

Седмичен хороскоп 5 - 11 март
Седмичен хороскоп 5 –
11 март

Овен

Неочаквани проблеми пречат на работата ви. Запазете самообладание и ще се справите с неприятностите. Ако е необходимо поискайте помощ от колеги и приятели. В личен план отношенията с половинката ви са на заден план. В края на седмицата опитайте да се реванширайте. Пазете се от простуди.

Телец
Промените в работата ви притесняват, но бъдете силни и спокойни. Това е просто преходен момент, никой няма да се опита да ви измести от мястото ви. В личен план сте сдържани и тази седмица изобщо не ви е до срещи и любовни приключения. В края на седмицата си вземете почивка. Спете повече.

Близнаци

Очаква ви натоварена седмица, пълна с предизвикателства. На работното място е добре да имате план, за да приключите успешно и в срок всички задачи. В личен план се радвате на идеално хармонични отношения. В края на седмицата ви очаква пътуване.

Рак

Тази седмица ще се наложи да проявите всичките си дипломатически умения, за да постигнете желания успех. Силата ви е в умението да премисляте внимателно решенията. Избягвайте твърде съблазнителните предложения в личен или професионален план. Всяко нещо, което изглежда твърде хубаво, за да е истина, крие клопки за вас. Внимавайте за простудни заболявания.

Лъв

Имате изключително добри идеи и те ще се приемат повече от добре от вашите сътрудници. Опитайте се да проявите такт и дипломация, за да обедините екипа си. Важно е да имате човек до себе си, на когото да разчитате. Пазете се от падания. В личен план държите да се чувствате обгрижвани, а не вие да се грижите за някого.

Дева

Надявате се някой да приеме вашите идеи и се притеснявате, че висшестоящите няма да ви обърнат внимание. Бъдете по-смели и проявете дипломация – тя може да се окаже ключ към успеха. В любовта се радвате на пълна хармония. Внимавайте като шофирате.

Везни

Професионалното ви издигане е гарантирано, а поради променящите се обстоятелства имате още по-големи амбиции. Не искаме да спираме устрема ви, но е добре тази седмица да бъдете по-предпазливи и сдържани. В личен план е добре да обърнете внимание на хората около вас. В здравословен не прекалявайте с храната и алкохола. Възможни са стомашни неразположения.

Скорпион

Вие сте успешни, креативни и тази седмица несъмнено ви върви в работата. Очаквайте предложение за нов проект, което ще ви донесе така желаната финансова стабилност. Бъдете готови да правите компромиси между работата и близките си. В здравословен план следете кръвното си. Възможно е главоболие.

Стрелец

В работен план имате нужда да направите пълна оценка на ситуацията, да премислите внимателно нещата и едва тогава да вземате решения. Не се страхувайте да поискате съвет, ако има нещо, което не разбирате. В личен план се нуждаете от повече положителни емоции. В края на седмицата си вземете почивка и отидете някъде извън дома.

Козирог

Полагате много усилия, за да постигнете положителни резултати в професионалното поприще, но има ситуации, които пречат на вашите планове. Имате нужда от повече енергия и подкрепата на някои ваши колеги. В личен план се радвате на прекрасна и хармонична връзка с човека до вас. Спете повече.

Водолей

Имате твърде много изисквания към сътрудниците си и това ви пречи да постигнете успех. Запазете самообладание и проявете дипломация в трудните ситуации. Решението на проблемите е близо, а успехът се крие в детайлите. В личен план обърнете внимание на половинката си.
Пазете се от травми и падания.

Риби

Доверието, което сте спечелили на работното място, тази седмица ще ви помогне да се издигнете още една стъпка нагоре. Амбициозни сте и това е хубаво, но все пак не прекалявайте със самоуверените изяви. Пазете от завистници. В личен план ви очаква нова любов. Внимавайте на пътя.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!