You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 8 – 14 май

Седмичен хороскоп 8 – 14 май

 

Седмичен хороскоп 8 - 14 май
Седмичен хороскоп 8 – 14 май

Овен

Работа: Тази седмица ще имате толкова много задължения, че през цялата работна седмица няма да можете да вдигнете глава от работа.

Любов: През уикенда е добре да отидете на кратко пътуване с партньора, където ще бъдете далеч от всички проблеми. Вашият щастлив ден тази седмица е събота.

Здраве: Отлично.

Телец

Работа: Работните ангажименти ще ви се сторят като планина след почивката. В края на седмицата обаче ви очаква приятна изненада.

Любов: Любовта отново ще бъде на първо място тази седмица, затова използвайте следващите дни и си уговорете среща с човек, който ви харесва. За тези, които имат връзка, могат да се наслаждават на приятните моменти с партньора си. Вашият щастлив ден от седмицата е четвъртък.

Здраве: Възможно е главоболие.

Близнаци

Работа. Стресът ви идва в повече на работа. Може би трябва да обмислите ползването на няколко свободни дни и да отидете на кратко пътуване с партньора или приятелите си.

Любов: Не мислете за лошите неща и се отпуснете в компанията на любимите си хора. Вашият щастлив ден от седмицата е петък.

Здраве: Повече сън.

Рак

Работа: Нови предизвикателства в работен план, може да осуетят някои ваши планове. Доверете се на колегите си, когато ви предложат помощ.

Любов: Добри новини, личността, която ви харесва от дълго време ще ви покани на среща. Хубаво е да блеснете. През уикенда излезте да се забавлявате с приятели.

Здраве: Не прекалявайте с алкохола.

Лъв

Работа: Когато става дума за вашата работа, няма съмнение, че ще бъде на най-високо ниво. Просто тази седмица ще ви бъде от най-добрите за годината.

Любов: Очаквайте много интересни моменти, а и една вълнуваща, неочаквана среща с познат от противоположния пол.

Здраве: Възможна е простуда.

Дева

Работа: Не позволявайте на няколко дребни проблема да ви направят тъжни и раздразнителни. Поговорете с някой близък приятел, който ще ви даде полезен съвет.

Любов: Време е отново да се сближите с партньора си, защото от известно време сте в обтегнати отношения.

Здраве: Внимавайте за здравето.

Везни

Работа: Възползвайте се от дните, които ви предлага пролетта и се наслаждавайте на горещото слънце. В началото на тази седмица може да се чувствате малко разсеяни, но всичко ще мине до средата на седмицата.

Любов: Партньорът ви е в пълна хармония с вас и дори планира приятна изненада. Вашият щастлив ден тази седмица е сряда.

Здраве: Добро.

Скорпион

Работа: Естествено е да се отпуснете, но е добре и да се вземете в ръце. Предстои ви доста работа и многобройни ангажименти.

Любов: Чувствате се окрилени от любов през топлите дни, когато ще можете да се наслаждавате на слънцето и зеленината. Вашият щастлив ден от седмицата е вторник, така че ако мислите за някаква промяна в личен план, този ден ще бъде благоприятен да направите.

Здраве: Много добро.

Стрелец

Работа: След трудния период идват изключително много успехи. Предстоят ви безкрайно много приятни изненади, особено в професионален план.

Тази седмица ще усетите, как около вас буквално цъфтят рози в любовен план. Възползвайте се от топлите дни и подарете малко нежност на партньора си. Вашият щастлив ден седмицата е понеделник, така че използвайте за приемането на някои важни решения.

Здраве: Повече спорт.

Козирог

Работа: Тази седмица са възможни малки проблеми с финансите, но ако харчите, проблемите ще се решат до края на седмицата.

Любов: Не сте обвързани? Пригответе се за едно ново любовно приключение, което може да доведе до връзка.

Здраве: Нервни сте.

Водолей

Работа: Приемете факта, че това може би не е вашата седмица. Внимавайте какво говорите пред вашите колеги, тъй като някои ваши коментари могат да се обърнат срещу вас.

Любов: Проявете търпение към партньора си. Лошото ви настроение ще се прехвърли и върху личните ви отношения.

Здраве: Добре е да се подложите на разтоварваща диета.

Риби

Работа: Предстои ви седмица, в която миналото отново ще се появи в настоящето.

Любов: Среща със стара любов може да преобърне ежедневието ви. Не се поддавайте на влиянието на бившия си партньор, а и просто му кажете, че времето е преминало.

Здраве: Едно излизане с приятели ще направи чудеса с депресията ви.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!